Perşembe gelir büyük ihtimal. Tabi İstanbul'daysanız.Aynen sen yazınca bakıyım dedim kargoya vermişler, kargo no atmışlar Bu ne hızdır
Millet Türkiyeden gelen kargoyu alamıyo 4 günde bize şimdi Amerikadanmı gelcek Aman çokda sıkıntı yok, Cuma gelsin, Cumartesi gelsinPerşembe gelir büyük ihtimal. Tabi İstanbul'daysanız.
Yalnız bu kartta backplate yok biliyorsundur. Ama backplatesiz 65 C yi geçmeyen bir kart. Ben umursamadım bile backplateyi. Kendi kullanımın için ise tereddütsüz tak makineye geç.Perşembe gelir büyük ihtimal. Tabi İstanbul'daysanız.
Evga kullanacaktım ama backplate yoksa belki Zotac kullanırım. Ama zotac da garantisiz galiba. Çok arada kaldım.Millet Türkiyeden gelen kargoyu alamıyo 4 günde bize şimdi Amerikadanmı gelcek Aman çokda sıkıntı yok, Cuma gelsin, Cumartesi gelsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yalnız bu kartta backplate yok biliyorsundur. Ama backplatesiz 65 C yi geçmeyen bir kart. Ben umursamadım bile backplateyi. Kendi kullanımın için ise tereddütsüz tak makineye geç.
Teşekkürler biz de bekleyelim o zaman evga stoğuEvga sitesinden ürünü kaydediyorsun ve nerden almış olursan ol sana 3 sene garanti veriyor. Hatta ücretle ürünün garantisini 5 veya 7 yıla çıkarabiliyorsun.
Eyvallah reis. Ama senin paylaştığın indirimler yanında devede kulak kalır.
Metal backplate var yazıyor sitesinde 3050 xcdeMillet Türkiyeden gelen kargoyu alamıyo 4 günde bize şimdi Amerikadanmı gelcek Aman çokda sıkıntı yok, Cuma gelsin, Cumartesi gelsin
Yalnız bu kartta backplate yok biliyorsundur. Ama backplatesiz 65 C yi geçmeyen bir kart. Ben umursamadım bile backplateyi. Kendi kullanımın için ise tereddütsüz tak makineye geç.
Teşekkürler biz de bekleyelim o zaman evga stoğu
Metal backplate var yazıyor sitesinde 3050 xcde
Black Gaming modellerde yokmuş benim baktığım model buyduAlıntıyı görüntüle
Böyleymiş
Normal modelinde var. Black olanlarda backplate yok. Ama fiyat farkına değermi, işte asıl mevzu orası.Teşekkürler biz de bekleyelim o zaman evga stoğu
Metal backplate var yazıyor sitesinde 3050 xcde
Hocam bu OC'li model. OC'sizde yok.Black Gaming modellerde yokmuş benim baktığım model buydu
Senden öğreniriz artıkNormal modelinde var. Black olanlarda backplate yok. Ama fiyat farkına değermi, işte asıl mevzu orası.