3080Tİ iyi fiyatmış.3080 nin fiyatını da güzelmiş.BİTMİŞ
3070 parasına 30803080Tİ iyi fiyatmış.3080 nin fiyatını da güzelmiş.
İnternet stoğu yoksa, mağaza stoğundan telefon ile alabiliyor muyuz hocam?ben 3080ti aldım umarım fiyat farkına değer
Mesaj otomatik birleştirildi:
telefonla sipariş hattından alabilirsiniz hocam
evet telefonla sipariş hattından alınabiliyor "stoktaki mağazalarda" yazdığı zaman.İnternet stoğu yoksa, mağaza stoğundan telefon ile alabiliyor muyuz hocam?
Onu da ayırtıyorlar. Vatanın aslında izin vermemesi lazım bu ayırtma işine. Hızlı olan, arayıp ödeyebilecek durumda olan alsın. Bugün son ürün için aradım yok para yatırmaya gitmiş. Gelmezse beni arayacakmış vs vs. Saçma işler yine.evet telefonla sipariş hattından alınabiliyor "stoktaki mağazalarda" yazdığı zaman.
Tükendi yazarsa tamamen bitmiş oluyor.
6,5-7k arası okut gitsinBenim PNY 3060ti kaça gider alayım bundan 6 aylık falan
Ben de aradığımda birisi geldi ama tamamen nakitle gelmiş dediler. Mağaza kuralları gereği 7000 TL üzeri nakit alım kabul edemiyorlarmış. Bu yüzden adam parayı hesabına atmak için bankamatiğe gitti kusura bakmayın satıldı dediler. Numara bırakayım bir sorun olursa ben alırım dedim. Şans eseri hesaba para yatırmaya giden adamın parasını ATM yutmuş. Bana geri dönüş yaptılar satın aldımOnu da ayırtıyorlar. Vatanın aslında izin vermemesi lazım bu ayırtma işine. Hızlı olan, arayıp ödeyebilecek durumda olan alsın. Bugün son ürün için aradım yok para yatırmaya gitmiş. Gelmezse beni arayacakmış vs vs. Saçma işler yine.