Neler Yeni

Msi Geforce Rtx 4070 Ti Super Ventus 38.252 TL!!🔥🔥

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
EREN

GLHF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Erhan
Arkadaş şaka mısınız konuya bak, bir de indirim var diye paylaştım yazmış. İndirim derken pardon? hiç mi konu açarken araştırmıyorsunuz?

GLHF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Erhan
Bana aynı kartın daha ucuzunu göstersene bak F/P demiyorum sadece aynı kart.
Kardeşim aynı kartı kim neden alsın? ventus x2 dediğin piyasanın en leş modellerinden birisi belki de en leşi. Çok daha iyi modeller daha ucuza varken illa ventus un daha ucuzunu gösterin demek biraz komik kaçıyor, belli ki piyasadan da donanımlardan da bir habersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Uğur ceylan
Kardeşim sağol paylaşım için ama ortada fırsatlık bir durum yok onu anlatmaya çalışıyor arkadaşlar ama ısrarla anlamak istemiyorsun . Mesela bende ki tuf 6800xt akakce fiyatı 50k olsun bir satıcı da bunu 45k ya satsa bu maalesef indirim olmuyor .

ilberhoca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erkan Öztürk
sss
Zaten bana göre de GALAX çok daha iyi ama sadece indirim var diye paylaştım.
Sadece link yapıştırmışsınız hocam. Cevap olarak da sadece linkle cevap vermiş arkadaş işte. Bir iki kelime bir şey yazsaydınız bari paylaşırken.

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
slm
Özellikle MSI delisiyim ben en düşük serisi bile diğer ekran kartlarının en iyisinden daha iyidir mantığında olan arkadaşlar daha fazla verip daha kötü bir sonuç elde etmek isteyenler için dahi kötü bir indirim.
Almayın aldırtmayın daha düşük fiyata daha iyisi varken. Gerek yok beyaz kart olsa performansı galax gibilerle biraz daha denk olsa belki ama buna gerek yok bence.

goku010203

80+ Bronze
Al kanka ventustan 10 gömlek daha üstün model normal fiyatı 37k iyzico %10 ile 36k.
Ne boş boş konular aciyosunuz ya forumu kirletiyosunuz

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Ümit
galax tabi ki daha güzel ısı ve ses konusunda ama buradaki arkadaşların atladığı en önemli şey satış kısmı.
olduki kartı satmak istediniz marka değeri o zaman ortaya çıkıyor.
bakın bizzat yaşadım, 4070 super galax ve msi ventus kartı koydum ilana (1-2 ay önce) gelenlerin alayı msi olsun 5 derece sıcak olsun sorun yok dedi. ventus anında satılırken galax baya bekletti beni. burada yardım isteyen arkadaşlara ordan burdan okudugunuz bilgileri yazmayın, tecrübelerinizi yazın. kötü dediğiniz ventus serisi cok hızlı satılıyor hayat bu forumdan ibaret değil.

Top Bottom