Neler Yeni

🔥İndirim EVGA RTX 3080ti FTW3 12GB 17.764tl

El-Turco

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konu açılmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

pardon

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Bu Vatan ne yapmaya çalışıyor ? Yıllardır ilk defa bu kadar indirim yapıyorlar. Genelde piyasanın hep üstünde fiyatlarla satış yapıyorlardı.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Bu Vatan ne yapmaya çalışıyor ? Yıllardır ilk defa bu kadar indirim yapıyorlar. Genelde piyasanın hep üstünde fiyatlarla satış yapıyorlardı.
önceden elektronik veya bilgisayarla ilgili bir şey alınacağı zaman vatana gidilirdi. şimdi itopya var. mesela nasıl yemeksepeti her hafta 40 tl kupon veriyorsa , bu da aynı mevzu yapmasalar batacaklar

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
önceden elektronik veya bilgisayarla ilgili bir şey alınacağı zaman vatana gidilirdi. şimdi itopya var. mesela nasıl yemeksepeti her hafta 40 TL kupon veriyorsa , bu da aynı mevzu yapmasalar batacaklar
6 ayda bir verilerimi çaldıran, kupon kullandırmayan yemeksepeti mi ?

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
hocam yıllardır ilk defa bu kadar indirim filan yapmıyorlar, vatan eskiden de çok indirim yapardı. Donanım arşivi ve itopyanın fiyat performans rx 580 8gb ekran kartlı sistemi çıktığında Vatan kdv indirimi yapmıştı. Aynı fiyata asus rog strix gtx 1660 ti ekran kartlı sistem toplamıştım kaç yıl önce. Son 2 yıldır indirimleri azaldı ancak piyasanın ağababası Vatan bilgisayardır. Eski haline yavaş yavaş döner umarım

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
hocam yıllardır ilk defa bu kadar indirim filan yapmıyorlar, vatan eskiden de çok indirim yapardı. Donanım arşivi ve itopyanın fiyat performans rx 580 8gb ekran kartlı sistemi çıktığında Vatan kdv indirimi yapmıştı. Aynı fiyata asus rog strix gtx 1660 ti ekran kartlı sistem toplamıştım kaç yıl önce. Son 2 yıldır indirimleri azaldı ancak piyasanın ağababası Vatan bilgisayardır. Eski haline yavaş yavaş döner umarım
Sadece sistem olarak ele alma. En basitinden birkaç hafta önce SSD almaya gittim internetteki en ucuz fiyatla arasında 250 TL vardı. Mağaza çok büyük, çalışanlar var, ürün tedarik fiyatının üstüne koyduğu kâr var. Kınamıyorum tabii ki.

Cihangir

80+ Gold
acaba 4000 serisi çıakcak diye stok mu bitiriyo

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Sadece sistem olarak ele alma. En basitinden birkaç hafta önce SSD almaya gittim internetteki en ucuz fiyatla arasında 250 TL vardı. Mağaza çok büyük, çalışanlar var, ürün tedarik fiyatının üstüne koyduğu kâr var. Kınamıyorum tabii ki.
sadece sistem değil zaten, ben kasayı parça parça toplamıştım. indirimli internet fiyatlarından bile ucuza gelmişlerdi. Şu anda da bir çok ürününde çok güzel fiyatları var.

Normal zamanda pahalı ama indirim zamanında efsanedir.

El-Turco

80+ Bronze
acaba 4000 serisi çıakcak diye stok mu bitiriyo
evga serisinden gelmesi biraz düşündürdü beni açıkçası seri üretimi bitmiş bir kart bir sorunla karşılaşsak teknik destek değişim yerine bize iade mi yapacak acaba

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
sadece sistem değil zaten, ben kasayı parça parça toplamıştım. indirimli internet fiyatlarından bile ucuza gelmişlerdi. Şu anda da bir çok ürününde çok güzel fiyatları var.

Normal zamanda pahalı ama indirim zamanında efsanedir.
O da nadiren oluyor işte sorun o :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,823
Üyeler
165,077
Son üye
YigitAKLN
Top Bottom