Neler Yeni

EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA 23.200 TL AMAZON..

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White
Hocam garantisi devam eden 3080-3090 (tercihinize göre) almak daha mantıklı gibi geliyor bana... Ben öyle yaptım diğer türlü fiyatlar çok yüksek...
Tercihim sıfır hocam ama son çare öyle olacak gibi gözüküyor, bi indirim gelmedi, hep fahiş anlamadım gitti. 4000 serisi çıktı hala fahiş yani. Sacece 1 kere sağlam indirim gelmişti vatana, o da mağaza stoğuydu, hep ayırtmışlar anında bitti yani alamamıştım :/

Son düzenleme:

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,272
İsim
Bilal Tepe
Ben pek bakamıyorum da yurtdışı sakat olmaz mı bir şey olsa vs garantililer ne kadar ki
Abi yurtiçiler daha sıkıntı adam almış 1 yıl mining yapmış veya 2 yıl garanti olsa ne yazar anlıyorlar mining yapılıp yapılmadığını emin ol :)

ozan_cm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ozan
Tercihim sıfır hocam ama son çare öyle olacak gibi gözüküyor, bi indirim gelmedi, hep fahiş anlamadım gitti. 4000 serisi çıktı hala fahiş yani. Sacece 1 kere sağlam indirim gelmişti vatana, o da mağaza stoğuydu, hep ayırtmışlar anında bitti yani alamamıştım :/
Evet vatan'da bi evga 3080, 3080ti ve 3090 sanırım indirime girmişti güzel ben de kaçırmıştım o fiyatları :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abi yurtiçiler daha sıkıntı adam almış 1 yıl mining yapmış veya 2 yıl garanti olsa ne yazar anlıyorlar mining yapılıp yapılmadığını emin ol :)
Hocam kartı satın almadan alacağın kişiyle konuşuyorsun birlikte gidiyorsun ben Suprim x aldığım için msı yetkili servisine götürdüm mecidiyeköy'de bıraktım. Garantisini bozacak bir durum olmadığına dair kağıtta verdiler (teslim aldıktan sonra ben bir şey yaparsam o ayrı diye de uyardılar tabii :)) gerekli testleri de yaptılar. Hiç sorun olmuyor emin ol hala 2 yıl garantisi var kartın...

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,272
İsim
Bilal Tepe
Evet vatan'da bi evga 3080, 3080ti ve 3090 sanırım indirime girmişti güzel ben de kaçırmıştım o fiyatları :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kartı satın almadan alacağın kişiyle konuşuyorsun birlikte gidiyorsun ben Suprim x aldığım için msı yetkili servisine götürdüm mecidiyeköy'de bıraktım. Garantisini bozacak bir durum olmadığına dair kağıtta verdiler (teslim aldıktan sonra ben bir şey yaparsam o ayrı diye de uyardılar tabii :)) gerekli testleri de yaptılar. Hiç sorun olmuyor emin ol hala 2 yıl garantisi var kartın...
Açıkçası 2 yıl mining yapılmış kart alcagima yurtdışı 6 aylık kart alırım hem daha az yorulmuş hem daha iyi durumda bence

ufubo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ufuk Bircan Özkan
23.199'a düşmüş fiyatı. Sıfır NVidia arayanlar için kaçırılmaz fiyat.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White
Sonunda çöktüm direkt :blobdance: bundan iyi indirim gelmez büyük ihtimalle, ihtiyacı olan kaçırmasın.

Son düzenleme:
Top Bottom