Neler Yeni

Evi uçan karıncalar bastı ne yapmam gerekiyor ?

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,995
İsim
Selim
Uygunsuz davranış
ben bilmediğim konuda gelip öyle bir şey yokmuş gibi dalga geçmeye çalışmıyorum, binbir çeşit karınca ilacı var benim sorunum olan uçan karınca için birebir yapılmış bir ilaç yok aç bak bakayım karınca ile uçan karınca aynı mıymış :) yorum yapmak için yorum yapmayın burada sizin gibi çocukları eğlendirmeyeceğim sorunum ciddi bir sorun. Ayrıca yukarıya da örnek bir zehir koyup bu olup olmayacağını da sormuşum. Bence sen konudaki yorumları oku ondan sonra yorum yap.
Cahilsin millete cahil demeden önce googlede araştır burada sana ilaç önerenler googleden bakıyor daha ilaç araştırmayı bilmiyorsun velet burda adama laf etmişsin 🧠 bak bunu kullan Google yaz her otu buraya yazmayın internet cahili çocuk şimdi git ötede havla
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben bilmediğim konuda gelip öyle bir şey yokmuş gibi dalga geçmeye çalışmıyorum, binbir çeşit karınca ilacı var benim sorunum olan uçan karınca için birebir yapılmış bir ilaç yok aç bak bakayım karınca ile uçan karınca aynı mıymış :) yorum yapmak için yorum yapmayın burada sizin gibi çocukları eğlendirmeyeceğim sorunum ciddi bir sorun. Ayrıca yukarıya da örnek bir zehir koyup bu olup olmayacağını da sormuşum. Bence sen konudaki yorumları oku ondan sonra yorum yap.
Engelliyim de Google kullanmasını bilmeyen cahille muhatap olmayayım 🗿

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,353
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Uygunsuz davranış
Cahilsin millete cahil demeden önce googlede araştır burada sana ilaç önerenler googleden bakıyor daha ilaç araştırmayı bilmiyorsun velet burda adama laf etmişsin 🧠 bak bunu kullan Google yaz her otu buraya yazmayın internet cahili çocuk şimdi git ötede havla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Engelliyim de Google kullanmasını bilmeyen cahille muhatap olmayayım 🗿
Yaşın 17 maximum burada konuşuyorsun ağzını topla o ağzını mabadına sokmayayım beynin yok fikrin var, konuyla alakan yok yorum yapıyorsun akılsız çocuk seni engelledim seni git instagram yorumlarında takıl akıllı bıdık.

ha bide incelmişsin neden böyle olduğun belli oldu
1740656835037.png

1740656858146.png

1740656890520.png

1740656924954.png

Son düzenleme:
Top Bottom