superbox veya uzaynet bak istersen bilgim yok ama3 yıldır bu evdeyim müstakil ev her ay tt müdürlüğüne gidiyorum gelen giden yok evde altyapı yok ne yaapbilirim?
Para vermem altyapı için. Dediğin superbox ise çok pahalı.Bir firma ile Turkcell TTNet falan artık neyse anlaşıp para ile alt yapı yaptırıcaksın başka yolu yok yada kablosuz wifiler var Turkcellin mesela onlar olabilir
yapacak bir şey yok o zamanPara vermem altyapı için. Dediğin superbox ise çok pahalı.
TT müdürlüğünde 2 direk dikilecek dediler direk yakın aslında 2 direk dikseler çözülecek. Dikmiyorlar...Müstakil evden çok bir gelir elde edemeyecekleri için çekmeleri biraz mucizelere bakıyor. 3 yıldır müdürlük çözemediyse biz hiç bir şey yapamayız, para istiyorlarsa vereceksiniz anca öyle...
2 direk + kablo müstakil bir ev için onlar için zarar, o yüzden çekmiyorlar. Türkiye'nin en önemli iletişim şirketini özelleştirirseler böyle olur işteTT müdürlüğünde 2 direk dikilecek dediler direk yakın aslında 2 direk dikseler çözülecek. Dikmiyorlar...
Twitterdan bir adama yazdım TT de CTO mevkisinde eve ekip yolladı 3 yıl sonra ilk defa bir daha gelen olmadı. Her gün gideceğim artık müdürlüğe bu yıl sınav yılım internet lazım2 direk + kablo müstakil bir ev için onlar için zarar, o yüzden çekmiyorlar. Türkiye'nin en önemli iletişim şirketini özelleştirirseler böyle olur işte![]()
FiyatAtlantis neti arıyorsun gelip çatına alıcı koyuyorlar. 50mb lik paketi veriyorlar sana kardeşim en baba 2 sene daha kullanırsın hiç yoktan iyidir.
Benim evimde müstakil fakat geliyor, zamanın da nasıl olduysa çekmişler. 73Mbps2 direk + kablo müstakil bir ev için onlar için zarar, o yüzden çekmiyorlar. Türkiye'nin en önemli iletişim şirketini özelleştirirseler böyle olur işte![]()
Süperbox, redbox gibi servisler.3 yıldır bu evdeyim müstakil ev her ay tt müdürlüğüne gidiyorum gelen giden yok evde altyapı yok ne yaapbilirim?