Neler Yeni

Yardım Evime turknet baglatmak istiyorum?

Arkadaslar uzun uğraşlar sonucu karar verdim ve turknet baglatmak istiyorum evime. Ozgur iletisim 75 veriyorlar benim altaypima. 170 tl +300 kurulum. Peki benden modem ucreti ne kadar alirlar?

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Eymen Gürel
Arkadaslar uzun uğraşlar sonucu karar verdim ve turknet baglatmak istiyorum evime. Ozgur iletisim 75 veriyorlar benim altaypima. 170 TL +300 kurulum. Peki benden modem ucreti ne kadar alirlar?
Modemi kendin alsan daha sağlıklı olabilir.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Turknetin modemi çok kaliteli vdslden fibere geçtim halen kullanıyorum tavsiyem ordan almanız taksit imkanı var 1 ay ücretisz isterseniz kodum burada MOK10NW65AHN

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Turknetin modemi çok kaliteli vdslden fibere geçtim halen kullanıyorum tavsiyem ordan almanız taksit imkanı var 1 ay ücretisz isterseniz kodum burada MOK10NW65AHN
Hocam modem kiralama ucreti ne kadar peki.bazi paketlere ucretsizmis. Almakmi yoksa kiralamakmi karli

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Furkan Demirtaş
Arkadaslar uzun uğraşlar sonucu karar verdim ve turknet baglatmak istiyorum evime. Ozgur iletisim 75 veriyorlar benim altaypima. 170 TL +300 kurulum. Peki benden modem ucreti ne kadar alirlar?
Altyapın ne? Fiber, vdsl?

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Sitelerinde yazıyor olması lazım modem ücreti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiber'de ücretsiz veriyorlar da vdsl de yokmuş
Vdsl icin modem ucretini bulamadim. Bir de diger konumda gibirnet diye bir seyi oneriyorlar, onermeyen cok cok fazla insan var.sizce gerek varmi risk almaya.

İnt baktim odeme ekranina kadar geldim 269Tl diyor. 169 normal fatura 100 tl 4 ay kurulum ucreti toplam 300 onun disind agozukmuyor. Paket ozgur iletisim 75

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
almak daha mantıklı senin oluyor istediğin sağlayıcıda kullanabilirsin
Hocam turknete baktim da her ay zam gelirmi. Tahhutlu daha garantili gibi sanki ama onlards cok pahali. Turknet guzel gibi. Gıbırnetr karsi olumsuz dusunceler var hic gerek yok riske.

Sitelerinde yazıyor olması lazım modem ücreti

Fiber'de ücretsiz veriyorlar da vdsl de yokmuş
Hocam ne kadar surede gelip bagliyorlar.

İnternetten baktim odeme ekranina kadar geldim 269Tl diyor. 169 normal fatura 100 TL 4 ay kurulum ucreti toplam 300 onun disind agozukmuyor. Paket ozgur iletisim 75

Buna da bakarmisiniz?

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Hocam turknete baktim da her ay zam gelirmi. Tahhutlu daha garantili gibi sanki ama onlards cok pahali. Turknet guzel gibi. Gıbırnetr karsi olumsuz dusunceler var hic gerek yok riske.

Hocam ne kadar surede gelip bagliyorlar.

İnternetten baktim odeme ekranina kadar geldim 269Tl diyor. 169 normal fatura 100 TL 4 ay kurulum ucreti toplam 300 onun disind agozukmuyor. Paket ozgur iletisim 75

Buna da bakarmisiniz?
hocam ben başka bir dslden geçtim kurulum ücreti alınmadı modem sipariş ettim 2 gün içinde geldi türk telekom vdsl portunuzu gelip aktifleştiriyor benim 1 günde açılmıştı direk şu an fiber kullanıyorum ankara istanbul server arası 7 8 ping alıyorum memnunum bi aksaklık yasamadım

hocam ben başka bir dslden geçtim kurulum ücreti alınmadı modem sipariş ettim 2 gün içinde geldi türk telekom vdsl portunuzu gelip aktifleştiriyor benim 1 günde açılmıştı direk şu an fiber kullanıyorum ankara istanbul server arası 7 8 ping alıyorum memnunum bi aksaklık yasamadım
Hocam kurulum ucreti 300 aliyor da modem ucreti ne aliyor. Onu bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,661
Üyeler
164,357
Son üye
Enesd14
Top Bottom