Neler Yeni

Yardım Evime turknet baglatmak istiyorum?

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Hocam kurulum ucreti 300 aliyor da modem ucreti ne aliyor. Onu bilmiyorum
şu an modemi ben almış bulunmaktayım 12 ay taksit yaptırdım 40 tl falan ödüyordum şu an 950 satıyor turknet faturaya bölsek onu 12 aya 79 tl yapar
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu an modemi ben almış bulunmaktayım 12 ay taksit yaptırdım 40 TL falan ödüyordum şu an 950 satıyor turknet faturaya bölsek onu 12 aya 79 TL yapar
bu arada bu verdikleri modem cok kaliteli isterseniz kredi kartına trendyol vb yerdende alabilirsiniz bu modemi belki başka yerlerde daha ucuzdur

şu an modemi ben almış bulunmaktayım 12 ay taksit yaptırdım 40 TL falan ödüyordum şu an 950 satıyor turknet faturaya bölsek onu 12 aya 79 TL yapar

bu arada bu verdikleri modem cok kaliteli isterseniz kredi kartına trendyol vb yerdende alabilirsiniz bu modemi belki başka yerlerde daha ucuzdur
79 tl modem parasi mi vereceğim aylik. Ne yaptiniz hocam ya. Verilirmi o para. Kiralarim daha karlı.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
79 TL modem parasi mi vereceğim aylik. Ne yaptiniz hocam ya. Verilirmi o para. Kiralarim daha karlı.
12 ay kiralıcaksın zaten 12 ayın sonunda o modem senin olucak anlamadınız galiba

12 ay kiralıcaksın zaten 12 ayın sonunda o modem senin olucak anlamadınız galiba
Yok hocam 10 tl verip her ay veriyorsun. Uyeligi iptal edince de modemi onlara geri veriyorsun. Zaten butcemic ok aşıyor. Ben oyun oynamak icin istiyordum. hotspot cihazi fln bakicam artik

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Yok hocam 10 TL verip her ay veriyorsun. Uyeligi iptal edince de modemi onlara geri veriyorsun. Zaten butcemic ok aşıyor. Ben oyun oynamak icin istiyordum. hotspot cihazi fln bakicam artik
turknette öyle bir şey yok galiba ben direk taksitle turknetten almıştım faturama yansıtıp yine siz bir bakarsınız kendi modeminiz varsa onu kullanabilirsiniz illa o o modem olucak diye bir şey yok

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Ahmet
Hocam 2 hafta evvel bağlattım turknet hızlıca bağladılar sorunsuz modem de verdiler klasik turktelekom modemlerinden bence iyidir

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Furkan Demirtaş
Vdsl icin modem ucretini bulamadim. Bir de diger konumda gibirnet diye bir seyi oneriyorlar, onermeyen cok cok fazla insan var.sizce gerek varmi risk almaya.

İnt baktim odeme ekranina kadar geldim 269Tl diyor. 169 normal fatura 100 TL 4 ay kurulum ucreti toplam 300 onun disind agozukmuyor. Paket ozgur iletisim 75
Ben olsam almazdım, isme baksana pek bir hayır beklenmez

Hocam turknete baktim da her ay zam gelirmi. Tahhutlu daha garantili gibi sanki ama onlards cok pahali. Turknet guzel gibi. Gıbırnetr karsi olumsuz dusunceler var hic gerek yok riske.

Hocam ne kadar surede gelip bagliyorlar.

İnternetten baktim odeme ekranina kadar geldim 269Tl diyor. 169 normal fatura 100 TL 4 ay kurulum ucreti toplam 300 onun disind agozukmuyor. Paket ozgur iletisim 75

Buna da bakarmisiniz?
Evet kurulum ücreti alırlar taksitle faturaya yansıtıyorlar, 1 haftaya falan kurarlar her şey yolunda gider ve bir aksilik aksaklık çıkmaz ise.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,753
Üyeler
164,560
Son üye
MustoCia
Top Bottom