DA-MD2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Yakılır bunaGigafiber 4km uzaklıkta gelmeyeceğini bile bile bakıyorum her gün. Konuyu okudum artık bakmıyorum.
Yakılır bunaGigafiber 4km uzaklıkta gelmeyeceğini bile bile bakıyorum her gün. Konuyu okudum artık bakmıyorum.
KYK interneti ile 1 saate anca görürüm.Bir IMG Ekledim konuya
Al boyutunu küçülttüm. 1 mb falan heralde.KYK interneti ile 1 saate anca görürüm.
hayatımın 100% ünü kullandık desene be 9420334 kez aradım ve kirada oturan evime fiber geldi ardından iş gereği taşınmam gerekti
- Karşı binamda fiber var bizde yok.. Bize de aktarılır mı?
- Hayır. Telekom şirketi buna yanaşmaz. Yanaşabilmesi için ona çok fazla daire sayısı ve abone vaad etmeniz gerekmektedir. Eğer karşınızda site var sizin binanız 4 katlı bir apartman dairesiyse kesinlikle yanaşmaz. Yanaşırsa hayatınızdaki tüm şansınızın %100'ünü kullanmışsınzıdır demektir.
hayatımın 100% ünü kullandık desene be 9420334 kez aradım ve kirada oturan evime fiber geldi ardından iş gereği taşınmam gerekti
edit ev adresini girince fiber destekliyor 80mbps alabilirsiniz yazıyor millenicomda daha tadamadan taşındım şimdi geçtiğimiz evde vdsl var bunada şükür adsl cehenneminden çıktığım için mutluyum
valla öyle ya bunada şükür bi fiber değil ama olsun uploadım 8 artık mutluyumVDSL çakma fiber zaten Sokağa kadar fiber sonrası bakır. Bakırın girdiği yerden korkun
Hangi firma hocam bende değiştiricem deWhat ?
100mbps internete aylık 100 TL veriyorum