Thermaltake kalsaydı galiba. Bence hoş bir üründü.evet 10400F ve RX5700XT li bir sistemi var alsam mı diye düşünüyorum fiyatı fena değil kasa berbat ama hallederim herhalde
Thermaltake kalsaydı galiba. Bence hoş bir üründü.evet 10400F ve RX5700XT li bir sistemi var alsam mı diye düşünüyorum fiyatı fena değil kasa berbat ama hallederim herhalde
hava akışı çok iyi değil onun yerine MB511 ARGB düşünüyorumThermaltake kalsaydı galiba. Bence hoş bir üründü.
Babasına geçmiş neyse. Ama kullanan çocuk. Hey Allah 'ım ne geri kafalı ebeveynler var şu dünya dababasına toplayalım demiş babası hayır demiş bilgisayarcıya toplatmışlar
Canlı ders için alacaksan 2k ya da sistem alabilirsin.Reis kredi çekemiyoruz işte sıkıntı orda
O zaman kazıklanmak artık senin hakkın istediğini yap.Reis doğru diyorsunda canlı derslerime giremiyorum şu anda o kadar zamanım olsa dediğin şey mantıklı
Hocam hangi banka o, belki benimde işime yarayabilir.Kac yaşındasın? Kredi kartı çıkartamiyor musun? Ben ünide öğrenciyim bir gelirim olmamasina rağmen kredi kartı veriyorlar.
ziraat ve vakıfbankHocam hangi banka o, belki benimde işime yarayabilir.