Evleniyorum beyaz eşyayı nerden almalıyım?

yarmhayat

80+
Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar çok fazla marka var sizce beyaz eşyaları nerden almalıyım servis ağı güçlü ve beni üzmeyecek tavsiyelerinize açığım

Japon marka bul istersen.
Sharp Veya Toshiba.

Adamlar her sektörde kaliteli.
Halk olarak ne kadar düzenli ve edepli olduklarını bildiğim için Japonlara ve işçiliklerine hayranım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hele Arabalarını demiyorum.
Eğer bir arabanın yeni dünya düzenine fosil kalıntıları kalırsa o da Japon marka üreticilerin arabaları olur.

Tiktokta yeni evli çiftlerin videoları oluyor bu evlilik paketleriyle alakali beyaz esya tv falan ,o videolardan fikir edinmeni tavsiye ederim ama şans işi en iyi markayı alsanda kafa agritabiliyor

Tiktokta yeni evli çiftlerin videoları oluyor bu evlilik paketleriyle alakali beyaz esya tv falan ,o videolardan fikir edinmeni tavsiye ederim ama şans işi en iyi markayı alsanda kafa agritabiliyor
Hocam o videolar sponsorlu vb olmuyor mu

1- Evlilik paketi almayın. Nerde evlilik paketi görsem internetteki parça parça toplama fiyattan daha pahalıya satılıyor. İnternetten parça parça alın daha iyi.
2- Her alacağınız elektronik eşyayı iyi yapabilen ayrı marka var. örneğin Miele, Bosch, Profilo çamaşır makinede iyiyken Samsung, LG, Siemens, Electrolux buzdolabında şuan iyi durumda. Her markanın en uygun fiyatlı en iyi ürününü kullanıcı yorumlarıyla araştırıp alın.
3- Sosyal medya fenomenlerinin reklamlarına aldanıp bir şey almayın. Sponsorluk alınan dandik ürünleri bile şöyle kaliteli böyle mükemmel diye millete pompalıyorlar. Özellikler satılamamış üretim bandından fazladan üretilip kalmış ürünleri sponsor firmalar bu kişiler üzerinden piyasaya pompalıyor. Bu tip ürünlerde kusur payı %20 üstüne çıkabilir. Bireysel araştırma yapıp alın.

Beyaz eşya Teknolojik alet her zaman şans işidir hocam benimde Allah izin verirse 9. ayda düğünüm var ve beyaz eşyayı aldım Ben biraz kampanya takip ettim ve yılbaşından önce aldım. Sanada şimdiden hayırlı olsun. Vesteli öneririm üst segmnet ürünlerinde kaliteli işler yapıyorlar 10 yıl motor garantisi var ve servis ağı geniş bir üretici.
ben 155K ya;
brüt 720lt net 650 XXL dolap aldım inox denilen parlak gri renk tüm ürünlerim XXL Vestel buzdolabı
9kg wifi çamaşır makinesi Çamaşır makinesi
9kg kurutma makinesi kurutma makinesi
bir adet bulaşık makinesi bulaşık
12000 BTU klima tek üzüldüğüm antalyada yaşıyorum keşke biraz daha büyük alsaydım şimdi 1 tane daha almam gerekecek
Klima 12000 BTU
çokta kaliteli olmayan mutfağa koyacağım tarzda bir TV var 108 ekran TV ben zaten 10 seneyi geçti tv yüzü görmedim eşimde çok tv sevmez o yüzden projektör almayı düşünüyorum belki tv de alabilirim ama şuanlık buda yeterli
Ürünleri sana fikir olması açısından attım hocam üst segment ürünlere 155k verdim beko arçelik gibi firmalara gittim fakat arada çok fahiş fiyat farkları vardı çokça da araştırdım Vestel üst segment ürünlerinde çok üzmez tabi teknoloji şans işidir. Kafana takılan bir yer varsa sorabilirsin. Bu arada 155k para olarak çok gözükmesin beyaz eşya için sıradan bir rakam ha daha minmal şeyler alarak daha uyguna da gelebilir ama ürünler soru işareti olur. İnşallah yenge marka takıntısı olan biri değildir bu arada :)

Bekodan şaşma dostum. Hem ürün kalitesi hem servis ağı en iyisi şu an tr de. Eğer F/P olsun istersen ALTUS bakabilirsin. Arçelik ve Vestele kesinlikle para kaptırma. Hayırlı olsun bu arada. Allah bir yastıkta kocatsın kirvem <3

Arçelik veya yan markası Grundig alabilirsin fiyat performans kurutma makinesini bulaşık makinesini kullanıyoruz.Ama çamaşır makinesini sağlam seç başka markalardan

4 yıl önce evlendim. Evimde 8 10 farklı markanın bir sürü ürünü var. Şunu bilirim ki beyaz eşyada vestel marka bişey alma da ne alırsan al. Bir kullanıcı deneyimi olarak evimde tek memnun olmadığım marka vestel.

Bekodan şaşma dostum. Hem ürün kalitesi hem servis ağı en iyisi şu an tr de. Eğer F/P olsun istersen ALTUS bakabilirsin. Arçelik ve Vestele kesinlikle para kaptırma. Hayırlı olsun bu arada. Allah bir yastıkta kocatsın kirvem <3
Arçelik ve beko aynı banttan çıkıyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,528
Üyeler
187,953
Son üye
Spider-Man
Geri