Evlenme Teklifi ve Yüzük Önerisi

Sen zaten çok akıllısın canım hissetmene gerek yok:peepokalp:.
Ders konularda yanlış bilgi veriyorsun adam düzelttiği halde yanlışını anlamak yerine doğruymuş gibi üsteliyorsun. Evlenme gibi ciddi bir konuda böyle boş konuları konuşmaya gerek yok. Fikriniz yoksa çıkın.
Evlenme konusunda filmi vs. izlemeyi seviyorsanız patlamış mısırın içine yüzük koyabilirsiniz yerken eline gelir. Salonlar zaten boş oluyor hastalıktan dolayı. Daha doğrusu Bolu da boş. Mutluluklar :love: .
Bu dediğin tehlikeli olabilir.
Eğer yüzük mısırla birlikte boğazında kalırsa veya midede erirse ne olucak?
Ayrıca orada yanlış demedim zaten benim fikrimdi o sonradan genel olarak en emin fikrimi söyledim yeni bir harley kozasını yırtıyor.
İyi günler

İşte sorunumuz bu büyük diye saygı göstermek.
Sana baktığımda saygıyı bırak böyle konuşmak bile fazla neyse sen böyle kızdıkça yağlarım eriyor daha da akıllı hissediyorum :cool: :cool: :cool:
Sen kendini akıllı zannettikçe batıyorsun. Farkında değilsin. Bir sosyal mecrada bu denli saygısız olabildiğine şaşırmıyorum çünkü ebeveynlerinin haberi yok böyle bir varlık olduğundan. Acıyorum. Ailene de yazık. Senin gibi bir evlatları olduğu için üzülüyorlardır. Aslında onlarında suçu var. İlk eğitim aileden başlar. Ama bunu becerememişler ne yazık ki. Gerçek hayatta da böyle saygısız ve pervasız birisindir. Yakında arkadaşlarından da uzaklaşırsın yalnız yaşayıp gidersin, Kimse sevmez seni. O yüzden kendine çeki düzen ver.

Bu dediğin tehlikeli olabilir.
Eğer yüzük mısırla birlikte boğazında kalırsa veya midede erirse ne olucak?
Ayrıca orada yanlış demedim zaten benim fikrimdi o sonradan genel olarak en emin fikrimi söyledim yeni bir harley kozasını yırtıyor.
İyi günler
Hocam kutusuyla beraber. Yoksa yüzük yağlanır. Kutusuz bile olsa kibar yiyeceğine eminim. Ayrıca altın yüzüğün eriyeceğini sanmıyorum.

Hocam kutusuyla beraber. Yoksa yüzük yağlanır. Kutusuz bile olsa kibar yiyeceğine eminim. Ayrıca altın yüzüğün eriyeceğini sanmıyorum.
Dediğin biraz klişe ya bunu daha farklı yapmamalı düz teklif etmeli veya öyle etmeli ki çok ekstrem olmalı bunlar klişe kalıyor bazıları hoşlanmayabiliyor ama kızı da bilemeyiz bilsek daha net konuşulur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca düşün film ortasında sevincini çok belli edemez tatlı fenan daha mantıklı diyecem o da mantıksız.
Ama en iyisini usta master Harley bilir kendisi çok büyük hayatın özütünü özütleyerek içmiş çok bilgili hatta kendini bile yanlış bulan birisi en iyisi o nederse o olsun dogma yapalım.

@Maryo Benimle alıp veremediğin ne anlatabilir misin merak ettim. Nerene bişey batırdım?
Vallahi tek derdim biraz daha sakin olabilirsin.
Sadece skain ol bak sen haklıydın çoğu konuda evet ama bu haklılığını sinirinle soğutuyorsun ayrıca size artık böyle alıştım.
Sizin sorununuz haklı veya haksız olmak değil sorununuz sinir ve agresiflik.
Haklılığını sinirle haksızlığa çekiyorsun ve soğutuyorsun.
Bana sinirlenmek agresiflik yerine bak kardeşim bu böyle olmalı de ben de öğrenirim hem de sagı duyarım ben agresif insana saygımı vermem ve genelde böyle davranırım. Yoksa size haksızsınız demiyorum haklısınız ama agresifsiniz kabul et. sinirli insanlardan hoşlanmıyorum sadece gerçekten çok hemde

Vallahi tek derdim biraz daha sakin olabilirsin.
Sadece skain ol bak sen haklıydın çoğu konuda evet ama bu haklılığını sinirinle soğutuyorsun ayrıca size artık böyle alıştım.
Sizin sorununuz haklı veya haksız olmak değil sorununuz sinir ve agresiflik.
Haklısın kardeşim benim hatam sinirleniyorum, agresif biriyim. Özür dilerim.

Arkadaşlar 26.03.2022 tarihinde kız arkadaşım ile 1. yılımız bitiyor ve evlenme teklifi etmeyi düşünüyorum. Yaşlarımız 25 ve ilk tanışmamızdan itibaren ciddi düşünüyoruz. Evlenme teklifi ardından söz ve imam nikahı olacak. Organizasyon ve yüzük önerileriniz var mıdır yaratıcı fikirlerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum
Hocam şimdiden Hayırlı olsun

@DeoNade Hocam tekliften sonra güncellerseniz çok seviniriz. Neler olacak çok merak ettim. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,222
Üyeler
185,694
Son üye
Edeez
Geri