Evlenme Teklifi ve Yüzük Önerisi

Hacı çıkmaz :D Forumun yaş kitlesi -18.
2.PNG
1.PNG

Harbi

Hayırlı olsun abi

Allah mutlu etsin hocam. Ben de evlilik teklifimi Ankara/Nallıhan Kuş Cennetinde bir restoranda yapacaktım. Çok cafcaflı bir şey olmayacaktı zaten fazla gösterişi seven biri değilim. Sizin hanımefendi gösterişi seviyorsa, keman müzik eşliğinde yapılabilir. İki yanda da volkan patlar hoş olur. Sade bir yüzük arıyordum. Klasik bir tektaş. Aşağı yukarı 3000 TL bütçe ayırmıştım. Oldukça kibar bir yüzük bulmuştum onu alacaktım. Nasip olmadı artık kendisi yok. İnşallah mutlu olursunuz.
Konuyla alakasız oldugu icin silindi

Arkadaşlar 26.03.2022 tarihinde kız arkadaşım ile 1. yılımız bitiyor ve evlenme teklifi etmeyi düşünüyorum. Yaşlarımız 25 ve ilk tanışmamızdan itibaren ciddi düşünüyoruz. Evlenme teklifi ardından söz ve imam nikahı olacak. Organizasyon ve yüzük önerileriniz var mıdır yaratıcı fikirlerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum
Ula tam doğum günümden 1 gün önce. :D
1 yıl çok erken değil mi ömür boyu bir birliktelik için?
Zevklerini siz bilirsiniz biz ne desek boş burada.
Yeri de sizin seçmeniz gerekiyor.

Bazen bazı şeyleri de çok bekletmemek gerekir. İlişkimizin temeli çok sağlam olduğu için ben 1 yılı uygun görüyorum.
Yer olarak boğaz manzaralı bir restoran düşünüyorum ama bakalım gidip konuşmak lazım. Ama bir çokta organizasyon takip ediyorum bakalım kafam çok karışık :D

Öncelikle yanlış bir forum bunu sormak için yaş ortalaması düşük ayrıca evlenecekseniz bile düğün yapmayın bana göre aşırı saçma gereksiz bir şey

Evet dostlar bundan 2 ay önce burada sizlere bu konuyu açmıştım evlilik teklifi edildi ve dün de çok şükür kızı aldık bakalım tuzlu kahveler içildi.
Konuyu güncelleyeceğime söz vermiştim. Bu konu altında görüşlerini paylaşan ya da paylaşmayan kardeşlerime abilerime teşekkür ederim.
Güzel günlerden bir kaç fotoğraf sizlere paylaşmak istedim.

:)

Hocam forumun yaş ortalaması tek basamaklı sayıdan oluşuyor. Bence aşırı yaratıcı bir öneri çıkmaz.
Hocam öncelikle adınıza çok sevindim şimdiden tebrik ediyorum sizleri. Ancak bu tür öneriler için en sağlıklısı yaş ortalaması yüksek forumlara sormanız. Kızlarsoruyor'a danışabilirsiniz yaşlarınıza yakın kişiler daha mantıklı önerilerde bulunacaktır.
Şimdiden hayırlı olsun hocam. Beraber çok mutlu olursunuz inşAllah. Ben programlama ile evli olduğum için maalesef tavsiye veremeyeceğim.
Ankaradaysanız ve organizasyon da kemancı lazımsa yardımcı olurum 🙃
Allah mutlu etsin hocam. Ben de evlilik teklifimi Ankara/Nallıhan Kuş Cennetinde bir restoranda yapacaktım. Çok cafcaflı bir şey olmayacaktı zaten fazla gösterişi seven biri değilim. Sizin hanımefendi gösterişi seviyorsa, keman müzik eşliğinde yapılabilir. İki yanda da volkan patlar hoş olur. Sade bir yüzük arıyordum. Klasik bir tektaş. Aşağı yukarı 3000 TL bütçe ayırmıştım. Oldukça kibar bir yüzük bulmuştum onu alacaktım. Nasip olmadı artık kendisi yok. İnşallah mutlu olursunuz.

Hayırlı olsun abi
Öncelikle yanlış bir forum bunu sormak için yaş ortalaması düşük ayrıca evlenecekseniz bile düğün yapmayın bana göre aşırı saçma gereksiz bir şey

Ekler

• 1.jpeg
    1.jpeg
    153.4 KB · Hit: 54
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    224.3 KB · Hit: 53
Evet dostlar bundan 2 ay önce burada sizlere bu konuyu açmıştım evlilik teklifi edildi ve dün de çok şükür kızı aldık bakalım tuzlu kahveler içildi.
Konuyu güncelleyeceğime söz vermiştim. Bu konu altında görüşlerini paylaşan ya da paylaşmayan kardeşlerime abilerime teşekkür ederim.
Güzel günlerden bir kaç fotoğraf sizlere paylaşmak istedim.

:)
Hayırlı mutlu uğurlu olsun ne derler fazla bilmem mutluluklar dilerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,449
Üyeler
185,730
Son üye
infaz
Geri