Evlenme Teklifi ve Yüzük Önerisi

DeoNade

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
456
Arkadaşlar 26.03.2022 tarihinde kız arkadaşım ile 1. yılımız bitiyor ve evlenme teklifi etmeyi düşünüyorum. Yaşlarımız 25 ve ilk tanışmamızdan itibaren ciddi düşünüyoruz. Evlenme teklifi ardından söz ve imam nikahı olacak. Organizasyon ve yüzük önerileriniz var mıdır yaratıcı fikirlerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum

Arkadaşlar 26.03.2022 tarihinde kız arkadaşım ile 1. yılımız bitiyor ve evlenme teklifi etmeyi düşünüyorum. Yaşlarımız 25 ve ilk tanışmamızdan itibaren ciddi düşünüyoruz. Evlenme teklifi ardından söz ve imam nikahı olacak. Organizasyon ve yüzük önerileriniz var mıdır yaratıcı fikirlerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum
Hocam forumun yaş ortalaması tek basamaklı sayıdan oluşuyor. Bence aşırı yaratıcı bir öneri çıkmaz.

Hocam öncelikle adınıza çok sevindim şimdiden tebrik ediyorum sizleri. Ancak bu tür öneriler için en sağlıklısı yaş ortalaması yüksek forumlara sormanız. Kızlarsoruyor'a danışabilirsiniz yaşlarınıza yakın kişiler daha mantıklı önerilerde bulunacaktır.

Şimdiden hayırlı olsun hocam. Beraber çok mutlu olursunuz inşAllah. Ben programlama ile evli olduğum için maalesef tavsiye veremeyeceğim.

Allah mutlu etsin hocam. Ben de evlilik teklifimi Ankara/Nallıhan Kuş Cennetinde bir restoranda yapacaktım. Çok cafcaflı bir şey olmayacaktı zaten fazla gösterişi seven biri değilim. Sizin hanımefendi gösterişi seviyorsa, keman müzik eşliğinde yapılabilir. İki yanda da volkan patlar hoş olur. Sade bir yüzük arıyordum. Klasik bir tektaş. Aşağı yukarı 3000 TL bütçe ayırmıştım. Oldukça kibar bir yüzük bulmuştum onu alacaktım. Nasip olmadı artık kendisi yok. İnşallah mutlu olursunuz.

Ankaradaysanız ve organizasyon da kemancı lazımsa yardımcı olurum 🙃
Teşekkür ederim Allah razı olsun , İstanbuldayım :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allah mutlu etsin hocam. Ben de evlilik teklifimi Ankara/Nallıhan Kuş Cennetinde bir restoranda yapacaktım. Çok cafcaflı bir şey olmayacaktı zaten fazla gösterişi seven biri değilim. Sizin hanımefendi gösterişi seviyorsa, keman müzik eşliğinde yapılabilir. İki yanda da volkan patlar hoş olur. Sade bir yüzük arıyordum. Klasik bir tektaş. Aşağı yukarı 3000 TL bütçe ayırmıştım. Oldukça kibar bir yüzük bulmuştum onu alacaktım. Nasip olmadı artık kendisi yok. İnşallah mutlu olursunuz.
Hocam Allah sizin de gönlünüze göre versin hayatta sizde hep mutlu olursunuz umarım. Gösteriş seven birisi değiliz bende sade olmasından yanayım. Teşekkür ederim.

Acaba bütçe sıkıntınız var mı? Bütçe belirtirseniz daha iyi öneriler bulunabilir. Allah mutlu etsin bu arada.

Acaba bütçe sıkıntınız var mı? Bütçe belirtirseniz daha iyi öneriler bulunabilir. Allah mutlu etsin bu arada.
Yüzük için Max. 3k ayrıldı. Organizasyon vs. yemeği derken 1.5k - 2k 'da onun için ayrıldı. Yani toplamda 5k para gidecek gibi geliyor bana çünkü fotoğraf makinesi filan kiralamayı da düşünüyorum. Teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,701
Üyeler
185,789
Son üye
Abjk
Geri