Neler Yeni

Evlilik için altın alımı mağduriyeti

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Selamün aleyküm beyler, evleniceğim yakında zaten 2 hafta önce benzer bir post daha açmıştım ama konu farklıydı.
Aileler görüştü anlaştı ama O ilk görüşmeydi. Evlilikten beklentiler ne gibi ne iş yapıyorsun gibi basit konular flandı.
Bu ikinci görüşmede düğün masrafları kına vs konuşuldu ve Kızın babası Mehir olarak 110 gram altın istedi mehir olarak .
Biz şok olduk 50.000 TL ye geliyor yuvarlak hesap biz normalde 20-25.000 arası tutar diye tahmin ediyorduk altını ama çok istedi hafiften bi tartışma havası oluştu o an.
sonradan konu değiştirildi flan ama kızın babası illa 110 gram altın istiyor mehir olarak Eş adayımdanda vazgeçmek istemiyorum ama 110 gram altının üstesinde gelemem .
Nasıl ikna ederiz beyler çevrenizde buna benzer olay yaşayan flan varmı ?
Yol ver hocam ben olsam orada yok ederdim onu 110 gram altın istiyormuş herife bak ağzına bir tane yapıştırdım görürdü 110 u tersten. Vazgeç hocam vazgeç.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
Aga kız anadolu kızı istanbul kızı değil doğal olarak Ailesi mevzu çıkartabilir ayrıca bir annenin ve babanın ahını alarak mutlu bir yuva kurulabilir mi ?
mehir sonuçta eşinde kalacak baba ve mehir zorunlu birşeyde değildir imkanın var ise alırsın eşin isterse sana verir isterse vermez mehir olduğu gibi eşinin hakkıdır babasının değil

Top Bottom