Neler Yeni

Evlilik için altın alımı mağduriyeti

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Hekese 50000 şart deil ne isterlerse onu veriyosun
Eğer anlayışlı aile ise hiç istemeyebilir
Ne isterlerse o mu hee anladım iyiymiş o zaman hesabına gitmezse evlenmezsin.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,807
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
sırf şu bu diye zorla 50.000 tllik mal istenemez
veremeyecekseniz açıkça maddi durumum şu diyin hatta maaşınızı gösterin anlarlar anlamazlarsada yapacak bişi yok

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kadınlara mehirlerini borcunuzu öder gibi verin. Eğer onun bir kısmını size gönül razısıyla verirlerse onu da âfiyetle yiyin. ( Nisa 4)
İlla para mı olması gerekli ? İhtiyaç sahibi birinin ihtiyacı giderilse eşinin rızasıyla, mehir sayılmıyor mu ?

CppDozer

80+
Anlamadığım şey şu tm zorunlu farz falan da çok yoksul biri nasıl evlenebiliyor o zaman.
Kanka 110 gr olmak zorunda değil atıyorum 30 gram olur 50 gram olur kişinin maddi durumuna göre değişir benim maddi durumum max 50 gram altın kaldırır ama kızın babası anlamıyor kızda çok hoş birisi karakter ve ahlak olarak binde 1 bulunan cinsten bana kalırsa çok kızla tanıştım hem zeki hem güzel hemde iffetli illaki 4/4 lük değildir ama günümüzün LAİK / MODERN diye göbek deliğini açıp dolaşan kızlardan çok daha iyi bence o yüzden vazgeçmek istemiyorum ailemde vazgeç flan diyor ama sulh yolu ile işi çözmek istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

24 agam

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
Kanka evlenince sende vericeksin araba veya ev olarakta veriliyor ama onlar zamanla değer kaybettiği için genelde altın olarak vveriliyor .
Mehir evlenicek olan kızın evliliğini güvence altına almak için ödenen paradır eğer bu para verilmez ise yapılan evlilik zina hükmündedir.

:d KARDEŞİM OLAAYI KÖKTEN ÇÖZDÜN bende mapus damlarında çürüyim
zina hükmü yoktur durum belli ise sende allah yolunda evlendiğine göre bir sorun yaşamazsın güzelce araştır

Beren

80+ Gold
Kanka 110 gr olmak zorunda değil atıyorum 30 gram olur 50 gram olur kişinin maddi durumuna göre değişir benim maddi durumum max 50 gram altın kaldırır ama kızın babası anlamıyor kızda çok hoş birisi karakter ve ahlak olarak binde 1 bulunan cinsten bana kalırsa çok kızla tanıştım hem zeki hem güzel hemde iffetli illaki 4/4 lük değildir ama günümüzün LAİK / MODERN diye göbek deliğini açıp dolaşan kızlardan çok daha iyi bence o yüzden vazgeçmek istemiyorum ailemde vazgeç flan diyor ama sulh yolu ile işi çözmek istiyorum

24 agam
24 yaşında evlenilir mi kafayı mı yedin bi kaç ülke gez bir şeyler gör hayatın tadı o yaşta çıkar kendini perişan etme daha bu yaşta borçlara bulaşma

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2

24 agam
Vazgeçemiyorsan biraz oazarlık yap. 110dza kararlı ise bi 80e falan düşürmeye çalış. Olmuyorsa da yapacak bişey yok.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

24 agam
Eğer beğenmişsen karşı tarafı ailesine durumu anlat böyle böyle ödeyemem falan de he yok diyorlar dünya da başka kız mı yok bulursun bir tanesini hem yaşın genç 24 .

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
ama günümüzün LAİK / MODERN diye göbek deliğini açıp dolaşan kızlardan çok daha iyi bence o yüzden vazgeçmek istemiyorum ailemde vazgeç flan diyor ama sulh yolu ile işi çözmek istiyorum
Dostum sen deli misin acaba Laiklik ne demek sen biliyor musun? Gİdipte kadın evde 7/24 kalıcak kocasına bakıcak çocuklarına bakıcak çalışmıyacak diye bir koşul mu var? Sen bu yüzyılda yaşamamalıydın

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Aga boşver çok istiyor bune böyle mal mı bu karşılığında bir şey istiyor boşver

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
Vazgeçemiyorsan biraz oazarlık yap. 110dza kararlı ise bi 80e falan düşürmeye çalış. Olmuyorsa da yapacak bişey yok.
aynen öyle kayınpeder sanırım mehir adı altında başlık parası istiyor belliki gücün neyse belirt gücün yoksada durum bellidir sorun olmaz net.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,197
Üyeler
164,975
Son üye
MacitDR
Top Bottom