Neler Yeni

EVOFONE TEKNİK SERVİS SORUNU

crabman

80+ Bronze
Nothing Ear (2) kulaklığımdan 1 ay öncesine kadar memnundum fakat yaşadığım bataryanın çabuk bitmesi sorunu ve yaşandığı gün çözemediğim bir ses bozulması problemi sonucunda N11 den değişim istemek için arızalı raporu almak amacıyla evofone teknik servisine gönderdim. Yaklaşık 8 gün içerisinde teknik servisten gelen kulaklığa arıza olmadığına dair rapor yazılmış. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçip kulaklığımda sorun olduğundan emin olduğumu söylememe rağmen raporda yazdığı gibi "Kullanıma bağlı tozlanma ve kirlenme mevcut." cevabını aldım. Artık sorunlu kulaklığa sorunsuz demelerini geçtim, her gün temizlediğim kulaklığa tozlu ve kirli demelerini anlayamadım. (Kulaklığı N11 den aldım ve 6 ay geçtiğinden dolayı değişim yapabilmeleri için teknik servisten arızalı olduğuna dair bir belgeye ihtiyaçları olduklarını söylediler.) Böyle bir durumda ne yapmam lazım? Yardımcı olur musunuz?

(Nothing ile servise göndermeden ônce iletişime geçtim ve önerdikleri çözüm yollarının hiçbiri işe yaramadığı için garanti kapsamında değişim talep etmemi önerdiler.)

Top Bottom