Evren nasıl oluştu ?

İyi tamam dostum ama cehennem gidersen üzülme yani ama yine de sen istersen Müslüman ol sonra azrail cehhenemme hadi dinsiz derse karışmam.
cehenneme sen götür beni dininde kafirleri öldürün diyorya

cehenneme sen götür beni dininde kafirleri öldürün diyorya
başka bi vücüdda seni bulacağım
ne zaman gelirsin aras kargo olarak silah falan ile gel

Son düzenleme:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha seviyeni düşürme bence

kanka sen harbi cahilsin gibime geliyor gittikçe

İnsan beyninin alabileceğini düşünmüyorum

çok saçma dediğin kankam zamandan önce dediğin de bile zamandan bahsediyorsun
madem dediğimi anlamıyorsun yorum yapma diyorum ki big bangden öncesi yok önce kavramı olması için zaman olması lazım zaman bigbang ile başladı diyorum daha sonra basite indirmek için zamandan önce diyorum zamandan öncesi olmadığını biliyorum

kanka sen harbi cahilsin gibime geliyor gittikçe
Niye cahil?
işte bu açıdan bakınca kanıtı kimse veremiyor asıl sorun da bu
Yo ben diyorum. Allah Kur'an'da diyor:
O kâfirler, göklerin ve yerin bitişik olduğunu, bizim onları birbirinden ayırdığımızı ve her canlıyı sudan yarattığımızı görmediler mi? İman etmezler mi? (21/Enbiyâ 30)

Sorun olan şu, sen "bence" ile konuşuyorsun, ben ise mantıksal açıdan kanıtlanmış bir dinin ilahının kelamıyla konuşuyorum. Hangisi mantıksal ve felsefi açıdan tutarlı.

Sen olunur diyorsan öyledir. Yani ben bilgi sunayım ama sen sadece "olmaz öyle" dersen ok yani değil mi?

madem dediğimi anlamıyorsun yorum yapma diyorum ki big bangden öncesi yok önce kavramı olması için zaman olması lazım zaman bigbang ile başladı diyorum daha sonra basite indirmek için zamandan önce diyorum zamandan öncesi olmadığını biliyorum
kardeşim benim anlamıyosun diye bişe yok istersen rusça almanca veya ingilizcede yazabilirsin ben anlarım ama senin anlamak istemediğin şey
zamandan önce dediğinde o da bi zaman eki yani bu bile meçhul bence sen o kafanı bi aç saçma saçma konuşma

Niye cahil?

Yo ben diyorum. Allah Kur'an'da diyor:
O kâfirler, göklerin ve yerin bitişik olduğunu, bizim onları birbirinden ayırdığımızı ve her canlıyı sudan yarattığımızı görmediler mi? İman etmezler mi? (21/Enbiyâ 30)

Sorun olan şu, sen "bence" ile konuşuyorsun, ben ise mantıksal açıdan kanıtlanmış bir dinin ilahının kelamıyla konuşuyorum. Hangisi mantıksal ve felsefi açıdan tutarlı.

Sen olunur diyorsan öyledir. Yani ben bilgi sunayım ama sen sadece "olmaz öyle" dersen ok yani değil mi?
mantıkla bilimle Müslümanlık dini kesinlikle uyuşmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,792
Üyeler
186,543
Son üye
Speeddd
Geri