Evrendeki en güçlü Silah Bilgisizliktir.

Son düzenleme:
Zoruna mı gitti sende mi oradaki baklava sırasındaydın senden fazla isim vardır liseli

Boş yapma

Bay Kimyasal silah gelmiş ama sen değil mıydın en öndeki tabak sahibi çocuk benimle gereksiz muhalefet olma
Kardeşim kafanı heralde masaya çarptın. Biz burda konunun gereksiz olduğunu profiline yazmanı söylüyoruz sen diyorsun BOS YAPMAZ CAZ YAPMA BAQ ÇOK HAVLİ OLDUM :cool::cool::cool::cool: kafasındasın sana ne dersek diyelim kalkan gibi dediğimizin ya zıttını ya da sert bir cevapla karşılık veriyorsun. Biz açtığın her konunu altına yazıyoruz düzgünce konu açma diye. Fakat 2 yaşında bebek gibi yok çorba içmiyecem cici bebe yicem gibi YOK GANGA SANA NE. Anladık araplar iq süz demiyelimde yanlış haraketler yapıyo. Bana 900 harfli şey yazdırdın ve fark ettiysen aynı konuya deyinmişim hep çünkü anlamassın ya sen.

Kardeşim kafanı heralde masaya çarptın. Biz burda konunun gereksiz olduğunu profiline yazmanı söylüyoruz sen diyorsun BOS YAPMAZ CAZ YAPMA BAQ ÇOK HAVLİ OLDUM :cool::cool::cool::cool: kafasındasın sana ne dersek diyelim kalkan gibi dediğimizin ya zıttını ya da sert bir cevapla karşılık veriyorsun. Biz açtığın her konunu altına yazıyoruz düzgünce konu açma diye. Fakat 2 yaşında bebek gibi yok çorba içmiyecem cici bebe yicem gibi YOK GANGA SANA NE. Anladık araplar iq süz demiyelimde yanlış haraketler yapıyo. Bana 900 harfli şey yazdırdın ve fark ettiysen aynı konuya deyinmişim hep çünkü anlamassın ya sen.
İyide konu Arap değil ki fotoğraf Arap mı direk toplum

Ben genelleme yaptım çünkü haftada atıyorum 10 konu açıyorsun 2 sadece araplarla ile ilgili değil zaten o konularda hep olumsuz. Bu ülke şuan durumu kötü fakat ülkede hiç mi iyi şeyler olmuyo be arkadaş
Rom un tarihi geçti galiba banada bi fıçı getir daha 3 konu dışı açtım geri kalanlar PC bileseni

Tamam neden bu kadar üsteliyorsun sende geri vites yok mu yok fıçı yok şey . Normal cevabın yok bu konularda valla direk şak şak şak cevap yapıştırıyorsun :geek::peepo2:
Kanka teşekkür ederim iltifat kabul ediyorum.
Olması gerekende bu bence

gereksiz muhalefet olma
Tatava yapma. Adam gibi mesaj yaz. Daha mesaj yazmada kendini geliştirememişsin muhalefet olma diyorsun. Özgür daha gelişememiş ah canım vah canım. Elin arabına, elin yemek, tatlı kuyruğuna girenine laf yapacağına kendine bak. Kendini bir şey sanan istanbul beyefendisi.

Tatava yapma. Adam gibi mesaj yaz. Daha mesaj yazmada kendini geliştirememişsin muhalefet olma diyorsun. Özgür daha gelişememiş ah canım vah canım. Elin arabına, elin yemek, tatlı kuyruğuna girenine laf yapacağına kendine bak. Kendini bir şey sanan istanbul beyefendisi.
adama göre yazdım size uygun olanı budur.

adama göre yazdım size uygun olanı budur.
0'sın biliyon mu. Kocaman bir 0. Boş konu açıyorsun, milleti küçümsüyorsun. Gören de sanar ki kendisi CEO. Empati yoksunu, egoist, bilgisiz, kendini geliştirememiş birisin. Arada bu özellikler nasıl gelişir öğren.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,202
Üyeler
192,644
Son üye
worstdev
Geri