YasinMKC
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,149
Negev çekenlere etmedik küfür bırakmıyorum oyundaBence Negev Ya Abi Silah Manyak Sekiyor Durmuyor Silah
Negev çekenlere etmedik küfür bırakmıyorum oyundaBence Negev Ya Abi Silah Manyak Sekiyor Durmuyor Silah
Ne sekmesi yapman gereken şey fareyi aşağıda tutmakBence Negev Ya Abi Silah Manyak Sekiyor Durmuyor Silah
Valla bizon eğlenceli yaboncuk atan bizon
R8 revolver,bizon,sg553,aug,mp5 bence güzel yarevolver
pp bizon
m249
mp5 sd
ump artık bir işe yaramıyor
sg
aug
Ölüm maçında çok zevkli de genel olarak boş yaniValla bizon eğlenceli ya
M249 güzeldir ya bence umpEvet CS2'de şaçma silah nedir bana kalırsa 3 tane silah var
M249
Sawed off
Cz-75
Bana kalırsa en saçma silahlar size göre en şaçma silah nedir
Aynen öyle maalesef 8 yıllık cs geçmişim var böyle bir şey ile ilk defa karşılaşıyorumOyunun kendisi saçma sıktığın mermiyle adamın ölümü arasında dağlar kadar fark var![]()
Yani orası öylede dust 2 bir yere pusup tarayınca adamlar iki dk ölüyorÖlüm maçında çok zevkli de genel olarak boş yani![]()
Evet ump şaçma bir silah yazmayı unutmuşum onun yerine xlm104 oynamak daha mantıklıM249 güzeldir ya bence ump
Ln bilen yok muValla bizon eğlenceli ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
R8 revolver,bizon,sg553,aug,mp5 bence güzel ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Beyler bide bir şey sorucam aug fiyatı değişmiş bana mı öyle geliyor 3500$ değil miydi şuan 3300$ dolar
İstediğimizden oynamıyoruz bağımlı olduğumuzdan oynuyoruz ben keyif almıyorum daha çok stres oluyorumOyunun kendisi saçma sıktığın mermiyle adamın ölümü arasında dağlar kadar fark var![]()
Tinerden dir oİstediğimizden oynamıyoruz bağımlı olduğumuzdan oynuyoruz ben keyif almıyorum daha çok stres oluyorum