Evrendeki en güçlü Silah Bilgisizliktir.

Bilgici Bilim

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
484
FB_IMG_1551358657405.jpg

Sadece meraktan soruyorum. Neden böyle konular açıyorsunuz?

Sadece meraktan soruyorum. Neden böyle konular açıyorsunuz?
Bazen en iyi eğitim deneyimdir. Sözünden yola çıkarak belki geldiğimiz noktayı görmenin bir şeyleri değiştirebileceğine inandığım içindir yada kendimi kandırıyorumdur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama böyleleri bu kadar basit bakar işte benim işim zaten ekranda bayan veya bay gardolap şu forumda cozebildiğim tek insandır çoğunluğa göre davranan biri
Sağcıların arasında sağ solcuların arasında soldur kendisi çokta şey etmiyorum yoksa eğlencesi kalmaz

Son düzenleme:
Bazen en iyi eğitim deneyimdir. Sözünden yola çıkarak belki geldiğimiz noktayı görmenin bir şeyleri değiştirebileceğine inandığım içindir yada kendimi kandırıyorumdur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama böyleleri bu kadar basit bakar işte benim işim zaten ekranda bayan veya bay gardolap
Peki ırkçı, toplumdan soyutlanmış, ailesine yük olan genç.

Şunları neden neler yeni kısmında paylaşmayıp, konu dışını gereksiz bir şekilde dolduruyorsun?

Şunları neden neler yeni kısmında paylaşmayıp, konu dışını gereksiz bir şekilde dolduruyorsun?
Bunun neresi yeni? Ayrıca eski ve gereksiz değil. Sen şu kız bana bakmıyor konularına bayılıyorsan bişe diyemeyeceğim

Bunun neresi yeni? Ayrıca eski ve gereksiz değil. Sen şu kız bana bakmıyor konularına bayılıyorsan bişe diyemeyeceğim
Orada yeni'nin anlamı normal 'yeni' anlamı değil.Profilde paylaşılan yeni postlar.Oraya yazmanız toplumu daha az rahatsız etmenize yardımcı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,700
Üyeler
192,771
Son üye
burak920142
Geri