Bilgici Bilim
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 484
İşsizSadece meraktan soruyorum. Neden böyle konular açıyorsunuz?
Bazen en iyi eğitim deneyimdir. Sözünden yola çıkarak belki geldiğimiz noktayı görmenin bir şeyleri değiştirebileceğine inandığım içindir yada kendimi kandırıyorumdur.Sadece meraktan soruyorum. Neden böyle konular açıyorsunuz?
Ama böyleleri bu kadar basit bakar işte benim işim zaten ekranda bayan veya bay gardolap şu forumda cozebildiğim tek insandır çoğunluğa göre davranan biriİşsiz
Peki ırkçı, toplumdan soyutlanmış, ailesine yük olan genç.Bazen en iyi eğitim deneyimdir. Sözünden yola çıkarak belki geldiğimiz noktayı görmenin bir şeyleri değiştirebileceğine inandığım içindir yada kendimi kandırıyorumdur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ama böyleleri bu kadar basit bakar işte benim işim zaten ekranda bayan veya bay gardolap
Bunun neresi yeni? Ayrıca eski ve gereksiz değil. Sen şu kız bana bakmıyor konularına bayılıyorsan bişe diyemeyeceğimŞunları neden neler yeni kısmında paylaşmayıp, konu dışını gereksiz bir şekilde dolduruyorsun?
"Yeni" dediği Profil Mesajları bölümü. Konu Dışını ve Yeni Konuları gereksiz kaplıyor konularınız.Bunun neresi yeni? Ayrıca eski ve gereksiz değil. Sen şu kız bana bakmıyor konularına bayılıyorsan bişe diyemeyeceğim
Lütfen böyle şeyleri profilin at tamam en Arap düşmanı sensin
Orada yeni'nin anlamı normal 'yeni' anlamı değil.Profilde paylaşılan yeni postlar.Oraya yazmanız toplumu daha az rahatsız etmenize yardımcı olur.Bunun neresi yeni? Ayrıca eski ve gereksiz değil. Sen şu kız bana bakmıyor konularına bayılıyorsan bişe diyemeyeceğim