Neler Yeni

Evrim Bilimsel Bir Gerçektir

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
Ulan ben de diyorum ki EVRİMİN DEĞİŞTİRİLEBİLİR OLDUĞUNU BANA KANITLA.
Kendin dedinya darwinle bizim dediğimiz şeyler tıpa tıp aynı değil diye neden aynı şeyi söylemiyorsun madem darwinle hem ben sana bunu kanıtlayamam tıpkı islam dininde doğruluğunu kanıtlayamadığım gibi ama sende bana değişemez olduğunu kanıtlayamazsın

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
Discord
kaan8765
Kuranı doğru anlaman için arapça bilmen veya bilenlere uyman gerek ama anlamak istemeyene kim ne anlatsın
Yani tabii ki kusursuz şekilde idrak etmesi için gerekli ama türkçe okumakta zaten aynı fikirleri verecektir

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Yağız
Kendin dedinya darwinle bizim dediğimiz şeyler tıpa tıp aynı değil diye neden aynı şeyi söylemiyorsun madem darwinle hem ben sana bunu kanıtlayamam tıpkı islam dininde doğruluğunu kanıtlayamadığım gibi ama sende bana değişemez olduğunu kanıtlayamazsın
Darwin fikri ileri attı bi kanıt sunmadı şimdi elimizde kanıtlar var

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
Discord
kaan8765
O zaman Kur'an Araplara gönderilmiş demek ve evrensel bir kitap olmadığı anlamına geliyor hocam
Hocam evrensel kitap ama çevirmen hata yapabilir sonuçta onlar hz muhammed gibi yazdırmamışlar kur anı

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Yağız
Yani tabii ki kusursuz şekilde idrak etmesi için gerekli ama türkçe okumakta zaten aynı fikirleri verecektir
Tanıdığım nerdeyse tüm hocalar sosyal medyada tartıştığım herkes ve okurken ki bazı kavrayamadığım şeyler oluyor tesfir dahi okusam

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
Discord
kaan8765
Darwin fikri ileri attı bi kanıt sunmadı şimdi elimizde kanıtlar var
E tamam bu da değiştiğine bir kanıt olmuyor mu darwin zamanında kanıtsız şimdi kanıtlı bu bile evrimin yorumlanabilir olmasını destekliyor zaten

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Yağız
Hocam evrensel kitap ama çevirmen hata yapabilir sonuçta onlar hz muhammed gibi yazdırmamışlar kur anı
Tek bir çevirmen yok ki en basitinden kuranı internetten falan okuduğunda farklı farklı çevirmenlerle okuyabiliyorsun hiçbir çevirmen bunu düzgünce çeviremiyorsa arapça bilmeyen adam bu ahlak kitabını nasıl okuyacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

E tamam bu da değiştiğine bir kanıt olmuyor mu darwin zamanında kanıtsız şimdi kanıtlı bu bile evrimin yorumlanabilir olmasını destekliyor zaten
Evrimi kendine göre yorumlayabilirsin kendi düşüncelerin olabilir ama bunun hiçbir anlamı olmaz darwinin tek farkı bunu iddia eden ilk kişi olması yoksa bilimsel bir teori değil di biz kanıtlayana kadar

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
Discord
kaan8765
Tek bir çevirmen yok ki en basitinden kuranı internetten falan okuduğunda farklı farklı çevirmenlerle okuyabiliyorsun hiçbir çevirmen bunu düzgünce çeviremiyorsa arapça bilmeyen adam bu ahlak kitabını nasıl okuyacak
Ya farklı çevirmenleri karşılaştırarak ya da Arapça öğrenerek burda karar okuyucunun ama kusursuz öğrenmesine de illa gerek tok ki zaten bi adam kur anı Türkçe herhangi bir çevirmenden ilk defa okusa tabii ki anlamadığı ayetler olacak ama genel olarak kur anın anlatmak istediği şeyi anlayacaktır

penthaL

80+
Ulan geçmişte olduğundan daha fazla kanıta ve veriye sahibiz çünkü. Sadece elimizdeki bilgiler çoğaldı, evrime bakış açımızda bir değişiklik olmadı. Evrimin kelime anlamı türler arasındaki değişimdir zaten. Sen ne tür bir manyaksın ya. Ayrıca senden birileri kanıt isteyince niye 40 takla atıp hala söylediğin şeye dair tek bir dayanak atmıyorsun?

Samu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Kenan Fetheden
Evrimle ilgili belgesellere bakarsanız hep varsayımlarla doludur.Kısacası hep tahminlere dayanır evrim.Zaman makinesiyle gözlem yapamadığımız sürece kimsenin büyük konuşmaması lazım

App20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
App
Bilime karşı bakış acınızı değiştirecek seri

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Yağız
Ya farklı çevirmenleri karşılaştırarak ya da Arapça öğrenerek burda karar okuyucunun ama kusursuz öğrenmesine de illa gerek tok ki zaten bi adam kur anı Türkçe herhangi bir çevirmenden ilk defa okusa tabii ki anlamadığı ayetler olacak ama genel olarak kur anın anlatmak istediği şeyi anlayacaktır
Konu hakkında Kur'an'ı savunan kimse bunu söylemiyor bile illaha arapça bilmeliymişim anlamak için zaten kuranı kerimin bu tarz konulara dahil olması aşırı saçma ahlak kitabı bu ahlak bilimsel bir kitap değil dinler de bilimsel değil insan inanmak istediğine inanır

Top Bottom