Neler Yeni

Evrime İnanıyor musunuz?

Hasan344

80+ Gold
Anlamıyorlar dostum. Fazla zorlamaya gerek yok.
Olay anlamamak değil dostum eğer böyle bir şey varsa Hristiyanlık,İslam ve Yahudilik tamamen hikaye gibi olmuş oluyor ve evrim tamamen kanitlanabilecek bir şey değil kesin doğru olduğuda belli değil.

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
yiğit karaca
Kur-an'ı Kerim okumayı biliyorum. Türkçe mealini de okudum. Diğer kitapları da okudum. Ancak sizin gibi cahillere laf anlatmak çok zor. Ne de olsa görmek istemeyene güneşi bile gösteremezsin.
Benim bilgim hakkında bilmeden yorum yapmamanı öneririm.
siz bir yaratıcı olduğunada inanmıyorsunuzdur

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
İsteyenle evrimin gerçek olduğuyla alakalı tartışabilir ve birkaç kanalın videosunu yalanlayabilirim. Bir Müslüman olarak söylüyorum.
Evrim bilimsel bir gerçektir ve karşıt ve mantıklı bir tez gelmediği sürece böyle kalacak

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
bu video yu izlemelisin ateist lerin inançlarına inanackasnız gideceğiniz yer bellidir..
Beni ateist ilan ediyorsun. İftira atmanın günahını bilmez misin? Nice hocalar hacılar gördüm. Bir gram Allah sevgisi olmayıp zina işleyip bunu yaptıran.. Günümüzdeki İslam dininin doğru olduğunu varsaymak sadece cahilliktir. Herkes kendine göre dinini oluşturmuş sanki. Herkes kendinde göre kural biçiyor. Otobüse binerken yarım saat dua okuyan teyzeler gördüm. Beni yerimden küfür ederek kaldıran. Bu mu müslümanlık? Kusura bakma. Kendini geliştirmemiş cahil insanlardan nefret ediyorum. Bunu durduramazsın. Yazdığın yanıta cevap vermeyeceğim, bilgine.

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
yiğit karaca
Kur-an'ı Kerim okumayı biliyorum. Türkçe mealini de okudum. Diğer kitapları da okudum. Ancak sizin gibi cahillere laf anlatmak çok zor. Ne de olsa görmek istemeyene güneşi bile gösteremezsin.
Benim bilgim hakkında bilmeden yorum yapmamanı öneririm.

Beni ateist ilan ediyorsun. İftira atmanın günahını bilmez misin? Nice hocalar hacılar gördüm. Bir gram Allah sevgisi olmayıp zina işleyip bunu yaptıran.. Günümüzdeki İslam dininin doğru olduğunu varsaymak sadece cahilliktir. Herkes kendine göre dinini oluşturmuş sanki. Herkes kendinde göre kural biçiyor. Otobüse binerken yarım saat dua okuyan teyzeler gördüm. Beni yerimden küfür ederek kaldıran. Bu mu müslümanlık? Kusura bakma. Kendini geliştirmemiş cahil insanlardan nefret ediyorum. Bunu durduramazsın. Yazdığın yanıta cevap vermeyeceğim, bilgine.
senin Allah ın yarattığını inkar ediyorsun her şey ortada değilmi

Yalnız evrim'in bilimsel olarak gerçek olabilmesi için gözlemlenebilir olması gerek. Gözlemlenebilmiş veya tahmin ötesine geçebilmiş bir evrim örneği var mı ? Yoksa sadece adaptasyon örnekleri mi mevcut?
çok kısa sürede çoğalabilen ve çabuk yaşlanıp ölen mikroorganizmalarla evrim deneyleri yapılıyor

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
yiğit karaca
Çünkü insanların DNA'sı ile maymunların DNA'sı arasında %1 gibi küçük bir fark var. Kromozomlarındaki farklılık yüzünden maymunlar insana dönüşmüyor.

İnsanlar ve maymunlar olmadan önce bunların ortak bir atası vardı. O atanın DNA'sında oluşan bir farklılık yüzünden bir yanda insanlar, diğer yanda da maymunlar meydana geldi. Maymunların DNA'sında yapacağın bir değişiklik onları insana dönüştürmez, farklı bir canlıya dönüşür.
Epigenetik diye bir kavram duydunuzmu?

Hasan344

80+ Gold
Olay anlamamak değil dostum eğer böyle bir şey varsa Hristiyanlık,İslam ve Yahudilik tamamen hikaye gibi olmuş oluyor ve evrim tamamen kanitlanabilecek bir şey değil kesin doğru olduğuda belli değil.
.

Mercy1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yaşarcan ersayın
Yoksa bilimsel olarak evrimi kanıtlayamazsınız. Sadece belirli bir kesimin inancı olarak kalabilir

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE

Evrimi bitiren videoyu bitiren video.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular