Neler Yeni

Evrime İnanıyor musunuz?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
İnanmıyorum. Çünkü evrim inançla alakalı değil, zaten olan ve bilinen bir şey. 7-8 sayfa yazının hepsini şu anda okuyamayacağım, elbet biri çoktan yazıp anlatmıştır ama ben yine de Evrim Ağacı kanalının evrim ile ilgili oynatma listesini buraya bırakayım. Evrimi dine göre yorumlayacaklar da öğrenmiş olur neyin ne olduğunu.

Oynatma Listesi: https://www.youtube.com/playlist?list=PL48IwtBKtXrZk3_1ClemGz6LJvnSyjuuC

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Göksel Gündüz
linçlenmek istemiyorum ama ciddi bir soru soracağım
cidden şuan neden yavaş yavaş insana dönüşmeye başlayan maymunlar yok
(tam anlamıyla maymundan gelmediğimizi biliyorum)

Çünkü insanların DNA'sı ile maymunların DNA'sı arasında %1 gibi küçük bir fark var. Kromozomlarındaki farklılık yüzünden maymunlar insana dönüşmüyor.

İnsanlar ve maymunlar olmadan önce bunların ortak bir atası vardı. O atanın DNA'sında oluşan bir farklılık yüzünden bir yanda insanlar, diğer yanda da maymunlar meydana geldi. Maymunların DNA'sında yapacağın bir değişiklik onları insana dönüştürmez, farklı bir canlıya dönüşür.

xipl

80+
Müslüman, hristiyan ve Yahudiler (teizm) inançlarında bunu reddeden bir ayet bulunmuyor.
Dostum tavsiyem evrimi tartışmadan önce tevrat incil kuranı oku tevratta yaratılış bölümü vardır detaylı bir şekilde anlatır ve evrime terstir yani bir hristiyan ve yahudinin evrimi kabul etmesi doğru olmaz ama islamda yani kuranda havva adı bile geçmez adem için peygamberder yani islama inanan evrimi kabul edebilir ama hristiyan ve yahudi olmaz çünkü yaratılış bölümü var :)

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Çünkü insanların DNA'sı ile maymunların DNA'sı arasında %1 gibi küçük bir fark var. Kromozomlarındaki farklılık yüzünden maymunlar insana dönüşmüyor.

İnsanlar ve maymunlar olmadan önce bunların ortak bir atası vardı. O atanın DNA'sında oluşan bir farklılık yüzünden bir yanda insanlar, diğer yanda da maymunlar meydana geldi. Maymunların DNA'sında yapacağın bir değişiklik onları insana dönüştürmez, farklı bir canlıya dönüşür.
sağolun

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
:D insanlık nereye gidiyor hayvandan geldiğini düşünüyor
İnsanlık nereye gidiyor daha halkımız yanlış şeylerle aklını bulandırıyor.. Tek bir kaynağa yönelme. Araştır. Sadece farklı kaynaklardan araştırma yap.

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
yiğit karaca
İnsanlık nereye gidiyor daha halkımız yanlış şeylerle aklını bulandırıyor.. Tek bir kaynağa yönelme. Araştır. Sadece farklı kaynaklardan araştırma yap.
araştıracağın tek kaynak Kuran-I Kerim olsun Allah herşeyi açıklamış arapça bildiğinizi bile düşünmüyorum

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
:D sen ayrı bi canlısın onlar ayrı bi canlı Hayvanların akılı yok
Her hayvanın zeka seviyesi farklı. Günümüzde yunus, maymun ve türevleri diğer canlılara göre bariz daha akıllılar. Hatta gerçek mi bilmiyorum ama bir gorile işaret dili bile öğretilmişti

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Anlamıyorlar dostum. Fazla zorlamaya gerek yok.

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
yiğit karaca
bu video yu izlemelisin ateist lerin inançlarına inanackasnız gideceğiniz yer bellidir..

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
araştıracağın tek kaynak Kuran-I Kerim olsun Allah herşeyi açıklamış arapça bildiğinizi bile düşünmüyorum
Kur-an'ı Kerim okumayı biliyorum. Türkçe mealini de okudum. Diğer kitapları da okudum. Ancak sizin gibi cahillere laf anlatmak çok zor. Ne de olsa görmek istemeyene güneşi bile gösteremezsin.
Benim bilgim hakkında bilmeden yorum yapmamanı öneririm.

Top Bottom