Neler Yeni

Evrime İnanıyor musunuz?

Lubbock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Efe
Allah ın seni yarattığını inkar ediyorsun ben hayvandan geldim diyorsun şirk koşuyorsun ney bu ?
bu ney mi ? kadının erkeğin kaburgasından yaratıldıgına inanmak yerine bilimsel çerçeve açısından en mantıklı teoriyi doğrulamak bu dediğim furkan arkadaşım için geçerli değil gördüğüm kadarıyla müslüman zaten

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
Ya sanene sanane yani? İsteyen istediğine inanır dostum. Buraya gelipte insanlara akılsız diyemezsin.
Hayır, burda linçlenmenizin sebebi okumadan kulaktan dolma veya size öğretilmeye çalışılan bilgilerle yorum yapmanız. Annemden örnek vereyim: Ben ona açıklayana kadar evrimin yalan olşdupu haricinde bir şey bilmiyormuş. O zamana kadar evrim allaha şirk koşma ile eş değermiş.

ReDanger

80+ Bronze
Sen Hayvanlar dan geldin demiyorki Allah ben Adem İle Havva as. ı topraktan yarattım diyor biz kimin soyundan geldik peki?
Bir küçük hücrenin evrimleşip insan haline gelerek bu vücuda erişti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır, burda linçlenmenizin sebebi okumadan kulaktan dolma veya size öğretilmeye çalışılan bilgilerle yorum yapmanız. Annemden örnek vereyim: Ben ona açıklayana kadar evrimin yalan olşdupu haricinde bir şey bilmiyormuş. O zamana kadar evrim allaha şirk koşma ile eş değermiş.
Aynen öyle. Özellikle doğuda sırf bu konu yüzünden öldürülen insanlar var.

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
Evrim ağacı 2 saatlik video ile en fazla bilinmezliğe sürüklüyor. Ayrıca ilk hücrenin oluşumu da muamma. Kendi kendiliğinden, doğal seçilim, iç güdü diye zırvalaya zırvalaya prim kasmaya çalışıyorlar

Hasan344

80+ Gold
Üstüne neden alındın? Siz bizi kötü insanlar yapıyorsunuz bize her türlü şeyi söylüyorsunuzda biz sadece bir laf edince kuduruyorsunuz?
Ben sana bir laf ettiğimi hatırlamıyorum.

ReDanger

80+ Bronze

Carrier

80+ Bronze
.

keyifle izlemiştim sizede öneririm. bu muydu değil miydi hatırlamıyorum ama bunun gibi bişeydi

.

keyifle izlemiştim sizede öneririm. bu muydu değil miydi hatırlamıyorum ama bunun gibi bişeydi
yorumda bir arakadaş özetlemiş 2:58 dünya oluştu 6:24 ayın oluşumu 9:42 dünyanın su ile kaplanması 12:25
🌋
(volkanik adaların) oluşumu 15:56 ilk
🦠
(bakterilerin oluşumu) 21:15 dünyadaki ilk büyük süperkıtanın oluşumu 26:15 dünyanın buz devrine girmesi 29:59 buz devrinin bitmesi 32:05 Kambriyen patlaması nın oluşumu 38:57 ozon tabakasının oluşumu 41:30 ilk
🌴
(ağaçların oluşumu) 49:59 büyük
🔥
(ateş patlamasının oluşumu) 56:58 ilk
🦖
(dinozorların oluşumu) 1:06:37 büyük süperkıta Pangea nın parçalanması 1:16:00
🦖
(dinozorların bir göktaşı ile yok olması) 1:33:59 ve (şimdi zamanlar)

Hasan344

80+ Gold

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
Evrim ağacı 2 saatlik video ile en fazla bilinmezliğe sürüklüyor. Ayrıca ilk hücrenin oluşumu da muamma. Kendi kendiliğinden, doğal seçilim, iç güdü diye zırvalaya zırvalaya prim kasmaya çalışıyorlar
Öhöm öhöm. Peki dayanağı olmayan bilgiler verdiği doğru olsun. Eğer 5 saatin varsa git ve o videoda geçen kaynaklara tek tek bak. Bazen evrimi yalanlayanların evrimle alakalı olmadığını hatta öyle bir insan olmamasına rağmen vieoda varmış gibi gösterildiğini dahi göreceksin.

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
yiğit karaca
Bu evren kendi kendine oluşmadı biz kendi kendimize oluşmadık Yani anlayacağın bizim cevaplamaya ilmimiz yetmez

Carrier

80+ Bronze
ancak ben arkasında bir gücün olduğuna inanıyorum.
.

yorumda bir arakadaş özetlemiş 2:58 dünya oluştu 6:24 ayın oluşumu 9:42 dünyanın su ile kaplanması 12:25
🌋
(volkanik adaların) oluşumu 15:56 ilk
🦠
(bakterilerin oluşumu) 21:15 dünyadaki ilk büyük süperkıtanın oluşumu 26:15 dünyanın buz devrine girmesi 29:59 buz devrinin bitmesi 32:05 Kambriyen patlaması nın oluşumu 38:57 ozon tabakasının oluşumu 41:30 ilk
🌴
(ağaçların oluşumu) 49:59 büyük
🔥
(ateş patlamasının oluşumu) 56:58 ilk
🦖
(dinozorların oluşumu) 1:06:37 büyük süperkıta Pangea nın parçalanması 1:16:00
🦖
(dinozorların bir göktaşı ile yok olması) 1:33:59 ve (şimdi zamanlar)

ReDanger

80+ Bronze
Evrime inanmayanlara ben akılsız demedim sen dedin. Ve bende evrime inanmıyorum anladinmi şimdi?
Bende belirli bir kişiden bahsetmedim. Ama eğer senin değerli müslüman kardeşlerin bizlere daha olmayan ailemize annemize babamıza ağza alınmayacak küfürler etti. Ama kudurmadık biz.

Hasan344

80+ Gold
Bende belirli bir kişiden bahsetmedim. Ama eğer senin değerli müslüman kardeşlerin bizlere daha olmayan ailemize annemize babamıza ağza alınmayacak küfürler etti. Ama kudurmadık biz.
Allah Allah?😃 Ben hiç küfür göremiyorum?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,944
Üyeler
160,910
Son üye
trane58
Top Bottom