Neler Yeni

Evrime İnanıyor musunuz?

ReDanger

80+ Bronze
Ben dinime inanıyorum ve zorla falan tutmuyorum. Bu kadar kesin konuşman baya ironik oldu. Ve sana hakaret etmedim senin inancından dolayı anlamayacagini söyledim.
Ateist olduğumu söylemedimki? Benim dinime karışamazsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam onları biliyorum sayısız evrim videosu izledim celal şengör, evrim ağacı gibi hatta insanın zeka seviyesinin nasıl geliştiğini bile izledim ama milyonlarca hayvan türü varken neden sadece biz bu kadar zekiyiz.
Zeki derken hocam. Kendi türünü yok etmek amacıyla uğraşan tek canlı var oda insan.

Hasan344

80+ Gold

Zeki derken hocam. Kendi türünü yok etmek amacıyla uğraşan tek canlı var oda insan.
Ne dedimde karıştım acaba?🤣🤣 Oğlum çok komik konuşuyorsun sana bir şey demeyeceğim. Birde sana ateist demedim.

Carrier

80+ Bronze

hocam iq seviyesi olarak hepsinden kat kat öndeyiz tabikide fazlasıyla zekiyiz. şuan kullandığın telefon bilgisayar evler denklemler falan bunları başka bir hayvan yapabilir mi

ReDanger

80+ Bronze
Ne dedimde karıştım acaba?🤣🤣 Oğlum çok komik konuşuyorsun sana bir şey demeyeceğim. Birde sana ateist demedim.
Üstünlük bende kalsın sende zaten kalamaz. Dininde başarılar umarım sorgularsın bir gün.

Hasan344

80+ Gold

ReDanger

80+ Bronze
hocam iq seviyesi olarak hepsinden kat kat öndeyiz tabikide fazlasıyla zekiyiz. şuan kullandığın telefon bilgisayar evler denklemler falan bunları başka bir hayvan yapabilir mi
O zekilikden bahsederek oldukça zekiyiz. Zaten olayda bu giderek evrimleşiyoruz baştaki hayvanlar zeki değildi ama evrimleştiler ve ilerlediler.

Lubbock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Efe
O yaziyi çok ciddi yazmadım ama benim inancıma gore böyle bir şey yok. Senin neye inandığın beni alakadar etmiyor.
inan senin de neye inandığın beni gram alakadar etmiyor yazdığının sadece bana komik geldiğini belirtmiştim

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
Niye bir şeyleri kabul ettirme çabasındasın ki? Bu konuyu açmanın mânâsı ne, birisi daha sen dedin diye inansa sana ne faydası var?

Hasan344

80+ Gold
inan senin de neye inandığın beni gram alakadar etmiyor yazdığının sadece bana komik geldiğini belirtmiştim
Sadece komik geldi ise neden yazdin gül geç. Neyse konuyu uzatmanın bir manası yok. Herkesin inancı kendine.

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Donald
SENİN ATAN MAYMUN OLABİLİR AMA BENİM Kİ İNSAN AHHAHAHAH(!)

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE

Lubbock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Efe
Sadece komik geldi ise neden yazdin gül geç. Neyse konuyu uzatmanın bir manası yok. Herkesin inancı kendine.
komik gelmiş oluşu absürtlüğü hakkında konuşmayacağım anlamına gelmiyor insanlara açık bir platforma yazı yazıyosunuz neyse herkesin inancsizligi ve inanci kendine

Top Bottom