Neler Yeni

Evrime İnanıyor musunuz?

EXec

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Hasan basri karkan
İşin özü şudur: İnsan; maymunlardan evrimleşmiştir, diğer maymunlarla ortak ataları vardır ve şu anda hâlen maymunlar olarak bilinen Simiiformes infratakımının üyesi olan, yani maymun olan bir türdür. İnsanın "geldiği" yer, şempanze ile ortak atası olan Orrorin'dir
hocam insanların soyu adem ve havvadan gelmiyormu nasıl maymundan evrimleşiyorlar kuranda da denılıyor topraktan yaratıldı diye burda amacım dine baglamak deil sadece boyle ogrendıgım ıcın soruyorum

TahinPekmez

80+ Silver
Knk hangi alkolu aldın fena kafa yapmış sende.
Sende olmayınca sana dokanmuyor tabi
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam insanların soyu adem ve havvadan gelmiyormu nasıl maymundan evrimleşiyorlar kuranda da denılıyor topraktan yaratıldı diye burda amacım dine baglamak deil sadece boyle ogrendıgım ıcın soruyorum
Sen bosver bunlari kardeşim bunlar maymunlar cehennemi filmini izleyip gelmişler, gidecekleri yer de orası gibi görünüyor

Lubbock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Efe
Elon muskı dinleyin , rahati yerinde o bile sorguluyor. Nasıl yatırıldık diyor, evrim yok diyor. Müslüman olur yakında inşallah. Bana göre insan en üstün varlıktır. Maymunu zartızurtu öne süren okumuş arkadaşlar açıp bir kuran okusunlar. Herseyin ispatı var. Okudum ben diyip de hala yalan diyorsan sen tam bir maymunsun zaten.hele o evrim ağacı denen sayfa tam bir facia. Analarimizi kertenkeleye çevirdi, kesesini ondan almışlar. Kuran da bir kavmin maymuna çevrildiğini de okudunuz mu peki.
şaka mı bu FOĞDEA9OSĞDFOEQWOPASDFOPASĞ

TahinPekmez

80+ Silver

Hasan344

80+ Gold

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Elon muskı dinleyin , rahati yerinde o bile sorguluyor. Nasıl yatırıldık diyor, evrim yok diyor. Müslüman olur yakında inşallah. Bana göre insan en üstün varlıktır. Maymunu zartızurtu öne süren okumuş arkadaşlar açıp bir kuran okusunlar. Herseyin ispatı var. Okudum ben diyip de hala yalan diyorsan sen tam bir maymunsun zaten.hele o evrim ağacı denen sayfa tam bir facia. Analarimizi kertenkeleye çevirdi, kesesini ondan almışlar. Kuran da bir kavmin maymuna çevrildiğini de okudunuz mu peki.
kanka bunu okuyunca nedense karşımda 65+ bir amca varmış gibi hissettim cidden hiç mi bir insan bilimsel makale okumaz da kuranı örnek gösterir anlamıyorum

Hasan344

80+ Gold

TahinPekmez

80+ Silver
kanka bunu okuyunca nedense karşımda 65+ bir amca varmış gibi hissettim cidden hiç mi bir insan bilimsel makale okumaz da kuranı örnek gösterir anlamıyorum
Anlasan bu hale düşmezdin zaten

Hasan344

80+ Gold

brxtt

80+
Bence sadece adaptasyon denilen tür çeşitliliği var canlılar değişen ortamlara uyum sağlayarak gelişti zaten bilim hiç bir zaman yoktan var olmayı açıklayamıyor yoktan var olamadığımız için kesinlikle bir yaratıcımız var İmtihan dünyasında olduğumuzdan dolayı aklımıza tam oturmayacak şeyler illaki olacak zaten o da imtihanın kendisi Canlıların birbirlerine benzemesi oldukça normal sonuçta her hayvanın ortak özellikleri var

ReDanger

80+ Bronze
Top Bottom