Aynısı senin icinde geçerli çeneni kapatirsan bende cevap yazmam.Kardeş derdin ne? Ne batıyor otursana sussana.
burası teknoloji forumu anime fantezi vb şeylerin forumu değildirİsteyenle evrimin gerçek olduğuyla alakalı tartışabilir ve birkaç kanalın videosunu yalanlayabilirim. Bir Müslüman olarak söylüyorum.
Sadece teknoloji forumumu sanıyorsun sen. Evet çıkış amacı teknoloji fakat burda tarih,bilim gibi konularıda konuşabilirsin.burası teknoloji forumu anime fantezi vb şeylerin forumu değildir
Yo her şeyi konuşabilirsin.burası teknoloji forumu anime fantezi vb şeylerin forumu değildir
Dostum istersen bir konu açarken seçtiğimiz başlıklarda altlara doğru git. Ne demek istediğimi anlarsın. Birde anime bilimdir.burası teknoloji forumu anime fantezi vb şeylerin forumu değildir
anime ne demek yaw cozemedimDostum istersen bir konu açarken seçtiğimiz başlıklarda altlara doğru git. Ne demek istediğimi anlarsın. Birde anime bilimdir.
Boş üyeanime ne demek yaw cozemedim
doluyum en azından burada bos bos evrime inanyorum cevap yazzcagımdan gider miiletin pc sini toplarım sorunlarını çözerim benim düşmcm buBoş üye
Anime/İlişki konularında danışabilirsiniz. ben yazmdım bunu demiDostum bu konuda evrimle alakalı konuşuyoruz. Konuyu dağıtmayalım.
ÖZELDEN... Knk bence artık yazmayı bırak yoksa biri seni rapor edecek ve uyarı yiyeceksin.doluyum en azından burada bos bos evrime inanyorum cevap yazzcagımdan gider miiletin pc sini toplarım sorunlarını çözerim benim düşmcm bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anime/İlişki konularında danışabilirsiniz. ben yazmdım bunu demi