Neler Yeni

Evrime İnanıyor musunuz?

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
evrim tam saçmalık, kanıtlanmış diyenler uyutulmuş insanlardır. 5 yılda bir fosil çıkarırlar 1 milyonluk diye baktı tutmadı başka bir şey bulurlar. silsile halinde birbirinden meydana geldiği görünüşü hiç bir zaman yoktur ve olamayacaktır. 150 yıl önce almanya da bulunan Neandertaller beli bükük insan kemiği dediler oda kemik hastalığından kambur insan çıktı. şimdi yine gündeme getirdiler.
Kurana sıkıca sarılın yoksa o bu derken kendi çukurunuza düşersiniz. kuran da saysız delil var.
Delil söylesene

Suwariba

80+ Silver
evrim tam saçmalık, kanıtlanmış diyenler uyutulmuş insanlardır. 5 yılda bir fosil çıkarırlar 1 milyonluk diye baktı tutmadı başka bir şey bulurlar. silsile halinde birbirinden meydana geldiği görünüşü hiç bir zaman yoktur ve olamayacaktır. 150 yıl önce almanya da bulunan Neandertaller beli bükük insan kemiği dediler oda kemik hastalığından kambur insan çıktı. şimdi yine gündeme getirdiler.
Kurana sıkıca sarılın yoksa o bu derken kendi çukurunuza düşersiniz. kuran da saysız delil var.
Beyler evrim kanıtlanmamış bir saçmalıktır gökten bize kitap indi ona inanın (!) Bakış açın çok iyi bayıldım

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Beyler evrim kanıtlanmamış bir saçmalıktır gökten bize kitap indi ona inanın (!) Bakış açın çok iyi bayıldım
Daha değişik yorumlar da yapılabilir tabii ki de arkadaşlar kendilerine yedirmeyip TCK 216 liyabilir bizi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kafalarını magralarindan cikarmamaya devam etsinler sudiler bile daha akılcı davranmaya başladı son zamanlarda

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Kur'an-ı Kerim'de evrim yok diye bir şey mi yazıyor da haberimiz yok?
O(Allah) ki, Arz’da ne varsa, tamamını sizin için yarattı. Sonra, Göğe yöneldi; yedi Gök olarak onları düzenledi. Ve O, her şeyin Âlimi’dir.(Bakara 29) Big Bang ve evrim dahil çoğu şeyi Kur'an'da bulabiliyoruz. Siz radikal İslamcılar daha inandığınız dindeki bilimi anlamadan geri kafalılığınız ile süslümanlık satmaya devam edin

TahinPekmez

80+ Silver
Kur'an-ı Kerim'de evrim yok diye bir şey mi yazıyor da haberimiz yok?
O(Allah) ki, Arz’da ne varsa, tamamını sizin için yarattı. Sonra, Göğe yöneldi; yedi Gök olarak onları düzenledi. Ve O, her şeyin Âlimi’dir.(Bakara 29) Big Bang ve evrim dahil çoğu şeyi Kur'an'da bulabiliyoruz. Siz radikal İslamcılar daha inandığınız dindeki bilimi anlamadan geri kafalılığınız ile süslümanlık satmaya devam edin
Hakaretlerine kendine sakla ne yani sen bu ayeti söyleyince kur'an-ı Kerim de evrim var mi diyorsun. Sen inanç nedir Onu bile bilmiyorsun. Kur'an-ı Kerim'de yanlış diye bir şey yoktur ama işine gelmeyeni kabul etmiyorsun. Ben kur'an-ı Kerim'e sıkı sıkı Bağlı bir şekilde iman edip her şeyini kabul ederken sen bana nasıl Radikal diye biliyorsun. Şüphe duyan radikal bir inancsizsin. Sen bana Kur'an'dan örnek verme lütfen

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Burak küçüksubaşı
birdenbire olmayan, zaman içinde ve doğal biçimde, kendiliğinden meydana gelen birşeye inanmıyorum dünya gibi o yüzden bir yaratıcıya inanıyorum.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
evrim tartisilacak bir konu degil. Her sey evrimlesir. bu kanitlanmis bir gercektir. maymundan gelme olayindan bahsediyorsak bence mantikli degil.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
İsteyenle evrimin gerçek olduğuyla alakalı tartışabilir ve birkaç kanalın videosunu yalanlayabilirim. Bir Müslüman olarak söylüyorum.
Evrim olsa kuşları örnek alıp uçmak varken niye yürüyelim öyle bir şey olsa şimdide evrimleşen olur örneği ben yürümeye ayar oluyorum uçmak istiyorum ama olmuyor neden çok istememe rağmen uçamıyorum biraz mantık lı düşünen evrim saçmalığına inanmaz

Farway

80+ Silver
Böyle bir durum mümkün değildir,evrim denilen şeyin gerçekliği de asla ispatlanamaz.Bir cins hayvan falanca denizden çıktı işte uzun süre şu hareketi yaptı buradan kazandığı özellikler kalıtıma dönüştü tarzı şeylerin saçmalık olduğunu doğaya bakan herkes anlayabilir,böyle bir şey olsa sadece primatlarda değil diğer türlerde de olması lazımdır. Evrim saçmalık olsada adaptasyon gerçektir o da max insan değişimini gösterir yüzyıllarca zamanda.
Buna inananların nasıl oluştuk sorusuna direkt cevap verebilmeside gerekmektedir öyleyse ama cevap yok,zırvalar var. İnsanların aklını bunlarla karıştırıp bilim diye bunları yutturmaya çalışıyorlar.

Ayrıca inançla ilgili bir şey değildir diyenler de İslama göre tüm insanlar Hz.Adem'den gelmiştir,aksini idda etmek dinden çıkmaya sebeptir.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
insan her zaman insandı evrimi anlatan adamlar bildikleri herşeyi anlatmıyor çünkü işlerine gelmiyor insanın zamanla çevreye adepte olmasına bende okeyim
Adaptasyon ile evrimi karıştırıyor insanlar hala. Lise biyoloji önemli

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex