Neler Yeni

excalibur alınabilir bir markamı

ConquerorXIV

80+ Gold
Tamam ozaman alıp kullanmadiysan yorum yapma. Kullanmadığım şeyin yorumunu ne diye yapion? Sizin çok beğendiğiniz Asus rog laptoplar da cihazlar cpil whine da ötüyor yada ekranda siyah renk yok her taraf ışık sızması ;)
çok saçmalıyorsun casper ve monster tüm serilerinin berbat pcb kalitesi var. hiç bir türlü alınmaz hem fiyatından hem kalitesizliğinden hemde teknik servisinin umursamazlığından
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha bugün g900 modeli arızalanmış olan bir arkadaş vardı konu açtı adam sadece sunum yapmak için kullandığı cihaz 2 sene öyle kullanıyor sonra paaat cihaz açılmıyor niye acaba hiç şaşırmadım. utanmaz servis o berbat cihazın sıfırından fazla fiyat istemiş birde.

asıl sen bilmediğin işlere burnunu sokma almışsın bir laptop fanboyluğunu yapma

Son düzenleme:

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,350
İsim
Bilal Tepe
çok saçmalıyorsun casper ve monster tüm serilerinin berbat pcb kalitesi var. hiç bir türlü alınmaz hem fiyatından hem kalitesizliğinden hemde teknik servisinin umursamazlığından

daha bugün g900 modeli arızalanmış olan bir arkadaş vardı konu açtı adam sadece sunum yapmak için kullandığı cihaz 2 sene öyle kullanıyor sonra paaat cihaz açılmıyor niye acaba hiç şaşırmadım. utanmaz servis o berbat cihazın sıfırından fazla fiyat istemiş birde.

KARDESİM BEN G900 MU YAZMİSİM G911 Mİ ???

Senin ömrün boyunca alamayacagin göremeyeceğim cihazları alıp denedim ben sen sıkıntı yapma Casper fanboylugu yapmıyorum sen cahil misin kendi kwndine triplere girmişsin ishfeksjs kullanıp bilmediğin cihazı sırf Asus MSI fanboylugu ile yaşamaya devam et

Ayrıca asusun teknik servisiyle hiç karsilasmamissin demekki bunları soyleyebiliyosun asusta sevris diye bişey yok jfkwnfkw anca forumda orda burda okuduğunla kalırsın gerçi doğru düzgün yazdığımı bile okumamissin g900 konusu atiyosun bana bende sana şimdi Asus MSI konusu mu atayım adam sıfır cihaz almış açılmıyor Asus demiski sıvı teması var ? Yazık sana

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
C.S.
8 senedir casper laptop kullanıyorum. Ets 2 oynuyorum, arada bir cs go da oynadığım oluyor. Gayet memnunum.
Asus almıştım, o zaman bimeks vardı. Laptop aşırı geç açılırdı, bimekse götürdğm, adam daha servise almadan bunda sorun yok demişti. Kavga etmiştim de servise aldılar. Sorun yok dendi, iade edildi. Ben de garantiyi bozup gittim hdd’yi çıkarıp, ssd taktım . Halen çalışır ama casperın yanında neredeyse hiç kullanılmadı.
Casper alınmaz,monster alınmaz diye bir şey yok. Handikaplarını bilip,ona uygun soğutucu ile alınırsa, gayet de alınır.

ConquerorXIV

80+ Gold
KARDESİM BEN G900 MU YAZMİSİM G911 Mİ ???

Senin ömrün boyunca alamayacagin göremeyeceğim cihazları alıp denedim ben sen sıkıntı yapma Casper fanboylugu yapmıyorum sen cahil misin kendi kwndine triplere girmişsin ishfeksjs kullanıp bilmediğin cihazı sırf Asus MSI fanboylugu ile yaşamaya devam et

Ayrıca asusun teknik servisiyle hiç karsilasmamissin demekki bunları soyleyebiliyosun asusta sevris diye bişey yok jfkwnfkw anca forumda orda burda okuduğunla kalırsın gerçi doğru düzgün yazdığımı bile okumamissin g900 konusu atiyosun bana bende sana şimdi Asus MSI konusu mu atayım adam sıfır cihaz almış açılmıyor Asus demiski sıvı teması var ? Yazık sana
1.kardeşin değilim uslubuna dikkat et
2.msı asus fan boyluğu mu? kullanmadığım marka model kalmadı. o kadar cihaz alıp kullanmış olsaydın g911 takılı kalmazdın puhaha
3.asusun servisini savunan mı oldu msı asus berbat monster casper daha berbat

bu arada g900 g911 aynı dandik laptopun türevleri sen kendini kandır

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,350
İsim
Bilal Tepe
1.kardeşin değilim uslubuna dikkat et
2.msı asus fan boyluğu mu? kullanmadığım marka model kalmadı. o kadar cihaz alıp kullanmış olsaydın g911 takılı kalmazdın puhaha
3.asusun servisini savunan mı oldu msı asus berbat monster casper daha berbat

bu arada g900 g911 aynı dandik laptopun türevleri sen kendini kandır
Kardeşim ucubemisin g911 Super illa alın mi dedim beynin mi yok g870 g911 harici alınmaz dedim ayrıca kasa farkı da var ozaman senin mantıkla MSI katana ve titan aynı türev neden essek gibi gidip titan GT 77 alak katana alırız

ConquerorXIV

80+ Gold
Kardeşim ucubemisin g911 Super illa alın mi dedim beynin mi yok g870 g911 harici alınmaz dedim ayrıca kasa farkı da var ozaman senin mantıkla MSI katana ve titan aynı türev neden essek gibi gidip titan GT 77 alak katana alırız
engelli misin hala casper ile msı üst seviye cihazlarını karşılaştırıyorsun ? ben hiç bir markanın fanboyluğunu yapmıyorum. Bana göre kasa farkının casper da hiç bir önemi yok casper ise hiç alınmaz, ama siz alıp kullanın boş cevap vermeye devam etme bi zahmet.

Top Bottom