Neler Yeni

Yardım Excalibur alınır mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,911
İsim
Okan Aslantaș
Var Huawei cihazımda aynı değişen bir şey yok sen servisine de atıp tutmuşsun zatne ben sorun yaşasam cihazı satardım 2 kere servise gitti 1 kere ram eklettirdim geçen hafta cuma da bakımları için verdim bayram tatili diye çqlılamdıkları için bu hafta tammalanır ben ram parçası beklediğim için 5 gün sürdü ama arkadaşım 1 gün sürdüğünü söyledi.
Benmi yanlis okudum yoksa siz telefona ram eklettirdiğinizi mi söylediniz

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
alınabilir ama daha iyileri var, monster satış sonrası hizmet vs. konularda diğer tüm markaları aşmış durumda ben de kullandım a7 modelini öneririm. laptopların çok ısındığı ortak bir sorun zaten oynayacağınız oyunlara göre değişebilir bu tabi
bir de dün forumda gördüm bu cihazı önermişler ekran kartı bakımından çok iyi ama işlemcisi zayıf kalmış biraz f/p olarak düşünebilirsin istersen ve ben göremedim ekran yenilemesine(hz) dikkat et 60-75 hz ise pişman olabilirsin fps oyunlarında.

YiğitAysul

80+ Silver
Telefonu afedersin ama b*k gibi onda lafım yok servisi biraz düzgün masaüstü cihazları fena değil eh işte laptopları çok iyi değil ama genel olarak ısınma sorununu çözemedikleri cihazı hiç duymadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim işine gücüne git telefon almış kullanmış bilgisayarı kullanmış gibi konuşuyor atıyor sende ondan farksızsın.
Başka marka laptop kullandın mı?
Kullanmadığın belli oluyor

TALHA MURAT

80+ Silver
Herhangi bir guncelleme arayuz android surumu vs hicbir destegi saglamiyor. Sirf telefon yapmak icin yapiyorlar resmen. Islemcilerinin hepsi mediatek cop resmen. Telefon boșta kendi kendine ısınıyor. Laptoplarinda da kimse gelip demesin ki casper ısınmıyor,Hicbir sorunu yok .
Diğemez ısınma sorunu yok falan diye baksana msi de nadir oluyor acerde de mümkünatı yok casperin sorunsuz olması ile alakalı.
Hahah kullanmadığımı nereden biliyorsunuz? Elimde Casper via m1 ve A1 modelleri var. Laptoıp olarakta oyun laptopu değil ama celeron işlemcili nirvana laptopbu var. ;)
Dur şimdi beynimizin telefonu var başka laptobu var ama başka laptoplarıda kullanmış oluyor tabi.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,911
İsim
Okan Aslantaș
alınabilir ama daha iyileri var, monster satış sonrası hizmet vs. konularda diğer tüm markaları aşmış durumda ben de kullandım a7 modelini öneririm. laptopların çok ısındığı ortak bir sorun zaten oynayacağınız oyunlara göre değişebilir bu tabi
bir de dün forumda gördüm bu cihazı önermişler ekran kartı bakımından çok iyi ama işlemcisi zayıf kalmış biraz f/p olarak düşünebilirsin istersen ve ben göremedim ekran yenilemesine(hz) dikkat et 60-75 hz ise pişman olabilirsin fps oyunlarında.
O laptobu kesinlikle onermem darboğazin krali var o laptopta

TALHA MURAT

80+ Silver
Başka marka laptop kullandın mı?
Kullanmadın belli oluyor
Kardeşim ne kadar boşsun benim işyerimde 4 evde 3 tane var tabi kullanılabilir olarak sen kime ne anlatıyorsun en iyi aralarında olan msi gf modeli.

En İyi Cevap
7
Kardeşim g**ünden ne güzel atıyorsun iyi demedim alınır ama daha iyileri var çok iyi cihaz değil bendeki sorunsuz ama sorun olan cihazlar var dedim işte bu yüzden çocukları siteye almamalı lazım ne tam okuyorlar ne okuduğunu anlıyorlar bende boşa sinirlenmez olurdum.
Öncelikle bildirdim çünkü argo kelimeye başvurdun. İkinci olarak akıl yaşta değil baştadır insanları yaşına göre sorgulayamassın.

TALHA MURAT

80+ Silver
Öncelikle bildirdim çünkü argo kelimeye başvurdun. İkinci olarak akıl yaşta değil baştadır insanları yaşına göre sorgulayamassın.
Zaten beyin yaşı sende gene düşük kardeşim değişen bir şey yok tamam hadi senle uğraşamam.

En İyi Cevap
7
Zaten beyin yaşı sende gene düşük kardeşim değişen bir şey yok tamam hadi senle uğraşamam.
Emin misin? Seni bilgim ile içinden geçerim adam olmayı öğren önce. Seninle zaten daha önce ki bir konuda atıştık konuyu kirlettin ama yine haklı ben çıktım. Burada da konuyu kirletmeyi tartışma çıkarmayı başardın. Buda bir başarı sorun yok tebrik ederim. @Mehmet Yılmaz Abi senden de özür diliyorum bu arkadaş yüzünden konu sahibinin konusu daha önce ki konuda olduğu gibi kirlendi maalesef.

TALHA MURAT

80+ Silver
Emin misin? Seni bilgim ile içinden geçerim adam olmayı öğren önce. Seninle zaten daha önce ki bir konuda atıştık konuyu kirlettin ama yine haklı ben çıktım. Burada da konuyu kirletmeyi tartışma çıkarmayı başardın. Buda bir başarı sorun yok tebrik ederim. @Mehmet Yılmaz Abi senden de özür diliyorum bu arkadaş yüzünden konu sahibinin konusu daha önce ki konuda olduğu gibi kirlendi maalesef.
Atatürk " Türk milleti zekidir çalışkandır " demişti üzgünüm atam böyle çocuklar insanlar yüzünden ülke yaşanmayacak hale geldi senden binlerce kez özür dilerim ama bu ülkeyi böyleler olmaya devam edeceği içine senin emanetin yerlebir olacak ah ah şıan Atatürk yaşasaydı bunları görseydi bu cümleyi kurmazdı işte yapacak bir şey yok.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom