Neler Yeni

Yardım Excalibur alınır mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Forumda alınmaz diyen kişiler var.

TALHA MURAT

80+ Silver
Servisi çöp çok kötü
Adamlar sattıkları üründen sonra bir daha cihaza bakmıyorlar
Güncelleme vs.
Kardeşim acizmisin ? Bilip bilmeden sallamayı bu kadar seviyorsan millete yanlış bilgi verme ben servisinide biliyorum cihazında biliyorum az salla.

YiğitAysul

80+ Silver
Telefona 1 tane android yükseltme güncelleme bile gelmedi
Laptopda deneyimim yok ama hiç memnun kalmadım markadan

YiğitAysul

80+ Silver
Kardeşim acizmisin ? Bilip bilmeden sallamayı bu kadar seviyorsan millete yanlış bilgi verme ben servisinide biliyorum cihazında biliyorum az salla.
Bizde biliyoruz boşa konuşmşuyorux

TALHA MURAT

80+ Silver

YiğitAysul

80+ Silver
Telefon alındığında 8.1 sürümündeydi
Hala 8.1 de
Başka hangi marka da var bu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıkıntı çıkardımı çok uğraştırır seni

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
Konuşuyorsun kardeşim konuşuyorsun.

Güncelleme desteği derken driver olarak mı?
Herhangi bir guncelleme arayuz android surumu vs hicbir destegi saglamiyor. Sirf telefon yapmak icin yapiyorlar resmen. Islemcilerinin hepsi mediatek cop resmen. Telefon boșta kendi kendine ısınıyor. Laptoplarinda da kimse gelip demesin ki casper ısınmıyor,Hicbir sorunu yok .

TALHA MURAT

80+ Silver
Telefon alındığında 8.1 sürümündeydi
Hala 8.1 de
Başka hangi marka da var bu ?
Var Huawei cihazımda aynı değişen bir şey yok sen servisine de atıp tutmuşsun zatne ben sorun yaşasam cihazı satardım 2 kere servise gitti 1 kere ram eklettirdim geçen hafta cuma da bakımları için verdim bayram tatili diye çqlılamdıkları için bu hafta tammalanır ben ram parçası beklediğim için 5 gün sürdü ama arkadaşım 1 gün sürdüğünü söyledi.

TALHA MURAT

80+ Silver
Herhangi bir guncelleme arayuz android surumu vs hicbir destegi saglamiyor. Sirf telefon yapmak icin yapiyorlar resmen. Islemcilerinin hepsi mediatek cop resmen. Telefon boșta kendi kendine ısınıyor. Laptoplarinda da kimse gelip demesin ki casper ısınmıyor,Hicbir sorunu yok .
Telefonu afedersin ama b*k gibi onda lafım yok servisi biraz düzgün masaüstü cihazları fena değil eh işte laptopları çok iyi değil ama genel olarak ısınma sorununu çözemedikleri cihazı hiç duymadım.

Hayır sallamıyor. Siz sallıyorsunuz biraz;).
Kardeşim işine gücüne git telefon almış kullanmış bilgisayarı kullanmış gibi konuşuyor atıyor sende ondan farksızsın.

YiğitAysul

80+ Silver
Telefonu afedersin ama b*k gibi onda lafım yok servisi biraz düzgün masaüstü cihazları fena değil eh işte laptopları çok iyi değil ama genel olarak ısınma sorununu çözemedikleri cihazı hiç duymadım.
ISınma sorununu nasıl çözüyorlar
en fazla macun sürüyorlrardır

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom