Bütçe ne kadar söyleyin ona göre belki daha güzel alternatifler olabilir. Hangi marka olursa olsun bazı modelleri sıkıntılı olabilir.Sizce Casper excalibur nasıl?
Ben merak ettiğim için sordum teşekkürlerBütçe ne kadar söyleyin ona göre belki daha güzel alternatifler olabilir. Hangi marka olursa olsun bazı modelleri sıkıntılı olabilir.
Benim 1.5 yıllık deneyimim ile özetleyecek olursak firmanın kullandığı berbat macun haricinde güzel ısınma sorunu yaşayanların%95 i termal macun mağduru.Sizce Casper excalibur nasıl?
Kesinlikle fiyat önemli bu konuda.Bütçe ne kadar söyleyin ona göre belki daha güzel alternatifler olabilir. Hangi marka olursa olsun bazı modelleri sıkıntılı olabilir.
Kesinlikle Monster alınmaz anakartları hoparlörleri touchpadi çok dandik bizzat benim bu modelin bir altı vardı onda direk 3 ayda chipset arızası oldu hoparlör bozuktu ve firma kabul etmedi 6 ay thh de uğraştım zar zor aldım parayı kesinlikle servisi de iyi değil.https://www.monsternotebook.com.tr/...c&utm_campaign=mart-firsat-tulpar-ykb-V25.1.2 şoyle bir tulpar buldum butce varsa bu alınabilir
v25.1 mi vardı sizdeKesinlikle Monster alınmaz anakartları hoparlörleri touchpadi çok dandik bizzat benim bu modelin bir altı vardı onda direk 3 ayda chipset arızası oldu hoparlör bozuktu ve firma kabul etmedi 6 ay thh de uğraştım zar zor aldım parayı kesinlikle servisi de iyi değil.
Evet.v25.1 mi vardı sizde