Excalibur alınır mı?

biri çalıştığım şirkete biri arkadaşıma olmak üzere g770 aldım 2 tane 1er ay arayla. arkadaşım kıbrısa gittiği için servise gönderemedik fakat hoparlörü arızalı çıktı zaman zaman ses gidebiliyor. düzgün bir yerden almaı tavsiye ederim, haricinde soğutması vs iyi fakat laptop olduğu için her zaman altında destek veya soğutucu ile kullanmanı öneririm. taşınılabilirlik şartsa tercih edilebilir

Teknolojik alet şans işidir diyorum her zaman excalibur g770 kullandım hiç bir sorunla karşılaşmadım ama başka bir gaming laptop kullandım çok ısınıyordu sen şimdi excalibur alırsın şansına hiç ısınmaz ama başka bir şey alırsın çok ısınır böyle yani teknolojik ürün

Sizce Casper excalibur nasıl?
Benim 1.5 yıllık deneyimim ile özetleyecek olursak firmanın kullandığı berbat macun haricinde güzel ısınma sorunu yaşayanların%95 i termal macun mağduru.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe ne kadar söyleyin ona göre belki daha güzel alternatifler olabilir. Hangi marka olursa olsun bazı modelleri sıkıntılı olabilir.
Kesinlikle fiyat önemli bu konuda.

Kesinlikle Monster alınmaz anakartları hoparlörleri touchpadi çok dandik bizzat benim bu modelin bir altı vardı onda direk 3 ayda chipset arızası oldu hoparlör bozuktu ve firma kabul etmedi 6 ay thh de uğraştım zar zor aldım parayı kesinlikle servisi de iyi değil.
v25.1 mi vardı sizde

Geri