Vatanla kapışır amaabooo 1660s li sisteme 8300tl mi. sakın yapma derim.
Ben MediaMarkta gittim ve kasa orda vardı ama bişey dikkatimi çekti ram leri çip şeklindeydi yani yeşil böyle notebook rami gibi bunun sebebi ne??Çok pahalı
Sistem kötü değil ancak dediğim gibi pahalı
ekran kartı gigabayte markası öbürlerini bilmiyorumPahalı ve ne marka hangi donanımları kullanmışlar hiç belli değil. Bir casper klasiği olarak DANDİK markalar kullanmak da cabası.
Soğutma bloğu olmayan ramlerdir ve büyük ihtimalle 2133 mhz gibi bir değeri vardır. Artık neredeyse yeni ramler soğutma bloğu olmadan çıkmıyor.Ben MediaMarkta gittim ve kasa orda vardı ama bişey dikkatimi çekti ram leri çip şeklindeydi yani yeşil böyle notebook rami gibi bunun sebebi ne??
dandik olmasıBen MediaMarkta gittim ve kasa orda vardı ama bişey dikkatimi çekti ram leri çip şeklindeydi yani yeşil böyle notebook rami gibi bunun sebebi ne??
malzemeden tasarrufBen MediaMarkta gittim ve kasa orda vardı ama bişey dikkatimi çekti ram leri çip şeklindeydi yani yeşil böyle notebook rami gibi bunun sebebi ne??
Soğutucu yok demekkiBen MediaMarkta gittim ve kasa orda vardı ama bişey dikkatimi çekti ram leri çip şeklindeydi yani yeşil böyle notebook rami gibi bunun sebebi ne??
dandik olması
aynı olay çoğu dandik marka bilgisayarlarda bulunuyor ve fiyatlarını da yüksek tutuyorlar çok saçma bi şekilde. aynı şekilde vatandaki bilgisayarlar da öylemalzemeden tasarruf
sen ddr4 kaliteli çimen yeşili ram gördün mü hiç en son ddr3 de adata markasında görmüştüm.Soğutucu yok demekki