- Reaksiyon skoru
- 6
Merhaba 2 Ay Önce Excalibur G770.9300 aldım cs go da falan 180 fps leri görüyorum minecrafta gelince 30 fps bunun sorunu nedir ACİL bu arada gaming modunda
knk mc nin hangi sürümü ve oyun orjinalmi birde fps sınırlaması açıkmı diye bakMerhaba 2 Ay Önce Excalibur G770.9300 aldım cs go da falan 180 fps leri görüyorum minecrafta gelince 30 fps bunun sorunu nedir ACİL bu arada gaming modunda
eMİNİM harici ekran kartı yani gtx 1650 liyle çalışıyorharici ekran kartıyla açtığından emin ol bende de öyle bişe var 1660ti ım var 100 fps![]()
knk cihazın nerede ise benle aynı hatta ssd dışında özellikleri aynı ben 200 ile 300 arası alıyorum seninde o civarlarda alman gerek yukarıda dediklerimi dene istersen biBU arada sistem özellikleri İ5 9300H GTX 1650 16 GB RAM 480 GB SSD
knk cihazın nerede ise benle aynı hatta ssd dışında özellikleri aynı ben 200 ile 300 arası alıyorum seninde o civarlarda alman gerek yukarıda dediklerimi dene istersen bi
[/QUy OTE]
her şey senin dediğin gibi craft rise da bile 60 dan fazla olmuyor![]()
Şu an girdim hatta 30 görüyorumknk cihazın nerede ise benle aynı hatta ssd dışında özellikleri aynı ben 200 ile 300 arası alıyorum seninde o civarlarda alman gerek yukarıda dediklerimi dene istersen bi
Fps sınırlaması unlimiteddehmm ozaman bilemiyorum harici ekran kartı ile çalıştırdığından emin ol ve fps sınırlamasını unlimited yap
ozaman bilmiyorum diğer oyunlarda sorun yoksa sorun mc dedir diğer oyunlardada varsa sorun laptoptadırFps sınırlaması unlimitedde
Tskozaman bilmiyorum diğer oyunlarda sorun yoksa sorun mc dedir diğer oyunlardada varsa sorun laptoptadır