Excalibur g870 alınır mı?

Bilmiyorum ama çok gereksiz G870 kötüleyenler var bence hiçbir dayanakta yok. Anakart yanma sorunu olan LOQ daha az geri plana atılıyor mesela emin olun.
insanlar kağıt üstündeki bilgilere göre konuşuyo maalesef. g870 de anakart yanam sorunu duymadım 770 lerde çok oluyodu ama yanmasa bşle 870 lerde de anakart pert olabiliyo veya işlem görüyo

insanlar kağıt üstündeki bilgilere göre konuşuyo maalesef. g870 de anakart yanam sorunu duymadım 770 lerde çok oluyodu ama yanmasa bşle 870 lerde de anakart pert olabiliyo veya işlem görüyo
Hocam dediğim gibi şikayetvarda trendyol yorumlarında vs. böyle bir şey duymadım ilk defa sizden duyuyorum. Sizi de tanımıyorum çokta kaynak olarak kullanamam bir de eski seride vardı belki yeni seride düzeldi bilemem yani konuşmam lazım. Bence öyle bir kronik problem olsa şimdiye duyardım bir sürü kişiye satın aldırdım cihazı.

Bir sürü forumda da araştırma yaptım.

Merhabalar iyi günler. İkinci el bir excalibur g870 1245 bfa0x b modeli buldum 28 bine lakin emin olamadım. Sıfır cihaz önerileriniz var mıdır yoksa bu cihazı alıp geçmeli miyim. Cihazda lol ve cs oynayıp film işlenecektir. Bütçe max 30 bin. Şimdiden teşekkür ederim yardımınız için.
Sakın excalibur alma çok sesli ve ısınıyor kasa kalitesiz ekran kartları tam performans değil sakın reklamlara kanma git asus tuf f15 al daha sessiz daha az ısınıyor daha kaliliteli ve ekran kartı tam performans i5 12.13.nesil 3050 li al bende kullanıyorum çok memnunum bi tanıdıkta var şikayetçi

Sakın excalibur alma çok sesli ve ısınıyor kasa kalitesiz ekran kartları tam performans değil sakın reklamlara kanma git asus tuf f15 al daha sessiz daha az ısınıyor daha kaliliteli ve ekran kartı tam performans i5 12.13.nesil 3050 li al bende kullanıyorum çok memnunum bi tanıdıkta var şikayetçi
hocam her laptop ısınıyo ve sesli ayrıca kasası çok iyi metal alışımlı muadilleri hep plastik yanlış bilgilendirmeyelim

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Senr
Geri