Durum normal dostum laptopların çoğu böyle tanıdığımda monster 21.8 11800h+3070P var onda da 55-65 arası boşta.Yeni aldığım Excalibur G900 bilgisayarım boştayken 60 derecelerde geziyor.
Bunu stabile indirmem için ne tür ayarlar yapmam lazım?Alıntıyı görüntüle
Laptop dışıda normal olmaz mı ya? yük altında olmadığı için fanlar çalışmıyor sonuçta. Benim 6500XT boşta 55-56 derece, yükte 61-62.Durum normal dostum laptopların çoğu böyle tanıdığımda monster 21.8 11800h+3070P var onda da 55-65 arası boşta.
Yani boştayken 60 civarı olması yük altında 80 civarı olması bu tip oyuncu bilgisayarları için normal midir? Endişelenmem gereken bir şey var mıdır?Durum normal dostum laptopların çoğu böyle tanıdığımda monster 21.8 11800h+3070P var onda da 55-65 arası boşta.
Sende fanlar çalışmıyor o başka konu.Laptop dışıda normal olmaz mı ya? yük altında olmadığı için fanlar çalışmıyor sonuçta. Benim 6500XT boşta 55-56 derece, yükte 61-62.
Bu tür oyuncu laptopları için gayet normal durumYani boştayken 60 civarı olması yük altında 80 civarı olması bu tip oyuncu bilgisayarları için normal midir? Endişelenmem gereken bir şey var mıdır?
Evet bende de vardı normal boşa bakmayacaksın yük altında 90 üzeri olursa sıkıntı.Yani boştayken 60 civarı olması yük altında 80 civarı olması bu tip oyuncu bilgisayarları için normal midir? Endişelenmem gereken bir şey var mıdır?
Anladım. Sadece tek oyunda deneyebildim onda da yük altında 80 civarıydıEvet bende de vardı normal boşa bakmayacaksın yük altında 90 üzeri olursa sıkıntı.
Anladım çok teşekkürlerSende fanlar çalışmıyor o başka konu.
Bu tür oyuncu laptopları için gayet normal durum
Sen bence furkmark yükle orada 1080p seç ve testin bitmesini bekle bitince submit butanona bas açılan linki at.Anladım. Sadece tek oyunda deneyebildim onda da yük altında 80 civarıydı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım çok teşekkürler
Sen bence furkmark yükle orada 1080p seç ve testin bitmesini bekle bitince submit butanona bas açılan linki at.
Nasıl 55 ya anormal. Hele 6500xt icin çok anormal bence. Bende 3050 var fanlar çalışmıyor boşta 28-32 yükte 48-55 arasıLaptop dışıda normal olmaz mı ya? yük altında olmadığı için fanlar çalışmıyor sonuçta. Benim 6500XT boşta 55-56 derece, yükte 61-62.
Gayet iyi problem yok fakat sana bahsettiğim gibi casperın kullandığı termal macun berbat sen bütçe ayrıabilirsen 100-150 tl ye en kral macunu önereyim sorun morun kalmaz ısınmaz zaten eğer cihaza hasar vermezsen garanti bozulmuyor.
Tamam ya benim baktığım zaman ısınmış. bu arada oda sıcaklığı 30-33 civarı. o yüzden büyük ihtimalle.Nasıl 55 ya anormal. Hele 6500xt icin çok anormal bence. Bende 3050 var fanlar çalışmıyor boşta 28-32 yükte 48-55 arası
Bilmiyorum ama bi kontrol edin benim de kasa kombi arası 1mTamam ya benim baktığım zaman ısınmış. bu arada oda sıcaklığı 30-33 civarı. o yüzden büyük ihtimalle.