❌İndirim Bitti! Excalibur g911 rtx3080 16gb

KRedi kartı 16 sında ödemesi olmasa Açıp bakar sonra iade ederdimde beklemesı çok uğrastiriyor. Bende yurtiçi kargo içinde iade oluşturdum bugün. Kargo gelmeden iade ettigim icin THH ye başvurmanın bir değeri olurmu. Fatura başka , aldığım ürün başka olduğu için yapmalımıyım.
Doğru ürün göndermiştik fatura yanlış savunması yapabilirler.

Yani sizlerde , bile bile lades yapıyorsunuz. İşiniz gücünüz yokmu boşu boşuna ürün iadesi , para iadesi thh vs vs bir ton gereksiz stres. Macera arıyorsunuz vallahi.
Sonradan görme olunca böyle oluyor. Casper zaten pahalı bir marka değil, Quanta kasalı olmasına rağmen fiyatı fena değil ve bazen ucuz diye Clevo üretiyor zannedenler bile oluyor bu modelleri. Oysa alakası yok sorsan hiçbiri önermez kullanmam tercih etmem der bu indirimi görünce al sat için alıyorlar tamamen fırsatçılık. Tabii herkes için konuşmuyorum ihtiyacı olanda var ama çoğunlukta durum bu.

G870 için inceleme yapacağım sıra forumda konuları gezerken gömen kişileri tek tek bu indirim konularında link isterken gördüm. Tabii şok oldum. :D

G870 Quanta eminim, G770'i de biri paylaştı o da Quanta. G911'de Quantaydı sanki. Quanta'nın da kasasıan göre kalite değişebiliyor elbette ama Celvo'dan farklı baya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

KRedi kartı 16 sında ödemesi olmasa Açıp bakar sonra iade ederdimde beklemesı çok uğrastiriyor. Bende yurtiçi kargo içinde iade oluşturdum bugün. Kargo gelmeden iade ettigim icin THH ye başvurmanın bir değeri olurmu. Fatura başka , aldığım ürün başka olduğu için yapmalımıyım.
Casper karşı dava açıyor diyebiliyorum öyle bir konu açıldı zaten tam hater olmak için sebeptir. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatayı yapan onlar. Açık ve net elimde mesafeli satış sözleşmesi var. Aynı "hata"yı 2 kere yapmaları da THHde işlerini baya kolaylaştıracaktır kesin 😁
Keşke bende bizim ülkemizde adaletin doğru tarafa tecil edeceğine senin kadar inansam. :D
Hayata bir başka gözle bakardım. :D

Son düzenleme:

fiyat baya iyi satıcı mediamarkt.
edit: mediamarkt mağazasına gittim. insanlar bunları bunları yaşamış ne olur dedim thh ile üstlerine gitsek, hak istesek. ürün farklı gelirse thh falan uğraşmayın beyler mahkemede denk bir ürün isteniyormuş. denk ürün belli bir oranda daha pahalı olabilirmiş. arasında çok fiyat farkı varsa eğer etik sayılmıyor, dava düşüyormuş. bedavaya almaya çalıştık zaten bu yüzden thh falan hikaye.
Mediamarkt ı aradım biz ilgilenmiyoruz trendyol üzerinden halletmeniz gerekiyor diyor. Trendyolu ariyoruz biz burdan birsey yapamıyoruz satıcıya sorun diye link veriolar. Linke tıklıyoruz isterseniz iade edebilirsiniz diyorlar muhattap olacağım biri çıkmıyor :) konusabilecek kimse yok resmen:)
evine gelen varmı nirvana serisimi geldi .
Zaten kargo firmasindan iade talebi olusturdum. Uğraşmaya değmez bunlarla.

Ekler

• 1000097201.webp
    1000097201.webp
    165.4 KB · Hit: 20
Geri