❌İndirim Bitti! Excalibur g911 rtx3080 16gb

11. nesil ısınan nazi zamanından kalma işlemci , yine savaş zamanından kalma Rtx 3000 serisi ekran kartı olan laptop 64 GB ram 2 TB SSD takmışlar ama sonuç ;

Arkadaşlar CihazTV de bu duruma daha önce bir sürü kişi ben dahil düştük hepsi iadeye gitti hala iade parası yatmadı, faturada sizde göreceksiniz Casper Nirvana X600 diye ekran kartsız bir modeli keseceler faturanıza, eve gelecek olan model de faturadaki model, ya kuryeden teslim almayın ya da iptal edebiliyorken edin, geçen ay N11 de 34 binden aynı modeli yine 64/2 TB şekilde yani bildiğiniz birebir şekilde satışa sundular boşu boşuna uğraştık rezil olduk, elimde bir sürü fatura ss'i var hatta biri gelen kargoyu açtı ve Nirvana X600 çıktı
Aynı hatayı 2. kez yaparlarsa emsal olay olarak gösterip THH kazanılabilir. Kaldı ki faturadaki üründen farklı ürün gönderimine Trendyolun müsaade edeceğini sanmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

11. nesil ısınan nazi zamanından kalma işlemci , yine savaş zamanından kalma Rtx 3000 serisi ekran kartı olan laptop 64 GB ram 2 TB SSD takmışlar ama sonuç ;

Bu paraya 1080 bile iyidir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Para olsaydı hesapta çeker uğraşırdım bunları daha önceki olaydan sabıkalı adamlar.

G870 incelemesi paylaşmadan önce konuları gezeyim dedim. Her konuya gelip Casper eleştirisi yapan bütün tipleri bu konuda buldum sayenizde teşekkür ederim kuyruk acılari buradan geliyor demek ki.

Casper almayın diye ortaya haysiyetini koyuyorlardı bir tanesi G870 kullandım diye yalan attı bana bu konuda laptop almaya çalışırken yakaladım.

Bütün Casper haterları buradan geliyor. 😆
Bedava mal fare kapanında diye boşuna demiyoruz. Casper logo basan bir marka bu fiyatlara zor.

Son düzenleme:
Para olarak bir şey denmez. Ama performans olarak o paraya Baha mutlu eder piyasaya göre
Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 7435HS-RTX4060 8Gb-16Gb-512Gb Ssd- 15.6inc-W11

2 ay önce aynı fiyata bunu almıştık.
BU laptop benimkinden baya bir üstünmü yoksa fark çok yokmu?

Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 7435HS-RTX4060 8Gb-16Gb-512Gb Ssd- 15.6inc-W11

2 ay önce aynı fiyata bunu almıştık.
BU laptop benimkinden baya bir üstünmü yoksa fark çok yokmu?
Saf güç olarak 3080 ekran kartı üstün.4060 belki yazılımla denk gelebilir ama sanmıyorum. İşlemci bir tik daha iyi senin.

Kaç liraydı?

Geri