slmbenarda
80+
başka bi ürün tavsiye eder misiniz yoksa bu mu tek
başka bi ürün tavsiye eder misiniz yoksa bu mu tek
Bütçe ne kadarbaşka bi ürün tavsiye eder misiniz yoksa bu mu tek
bu civarlar diyimBütçe ne kadar
Bu civarda 4060 pek yok bence bu model alınır ekran 100 srgb adaptör yetersiz gelebilir onu da servisten değiştirmeye çalışın değiştirmiyorlarsa pil yavaş yavaş ölür ama bu fiyata buna yakın donanım göremiyorum şuan.bu civarlar diyim
aynen bugün bunu alıcam gibi teşekkürlerBu civarda 4060 pek yok bence bu model alınır ekran 100 srgb adaptör yetersiz gelebilir onu da servisten değiştirmeye çalışın değiştirmiyorlarsa pil yavaş yavaş ölür ama bu fiyata buna yakın donanım göremiyorum şuan.
sen yanlış yönlendirme. aynı laptop bende var. 105w çekiyor. 4050 140w çeksede 4050.marka takıntısı mı ?? aldığın rtx 4060 max 60-70 w çekiyor zaten max 100w diyor yetkili satıcılar , acer nitroda 4050 140 w var insanları yanlış yönlendirmeyin seride üstün olması daha güçlü olacağı anlamına gelmiyor
Paranıza yazık etmişsiniz , o watt o donanımları bu fiyata almak sadece israf , özellikle ddr4 cihaz almak bambaşka bir israf zamanında elimde patladı da kurtuldum o casperdan şükürsen yanlış yönlendirme. aynı laptop bende var. 105w çekiyor. 4050 140w çeksede 4050.
ben indirimde almıştım ve fiyatı altarnetiflerine göre çok uygundu. fiyat avantajı varsa excalibur alınır. diğer markaların giriş seviyesi modellerine daha fazla ödeyeceğine daha güçlü donanımlı excalibur alınabilir.Paranıza yazık etmişsiniz , o watt o donanımları bu fiyata almak sadece israf , özellikle ddr4 cihaz almak bambaşka bir israf zamanında elimde patladı da kurtuldum o casperdan şükür
Hiçbir marka değerinin altında satamaz. Casper'ın teknik servisi çok kötü. Forumda bundan dolayı çok mağdur kişi var. Elbette Vatan'daki acer alınmaz ama prime fırsatlarından 33k'ya düşmüş LOQ varken Excalibur'a da bakılmaz.bu marka takıntısını anlamıyorum. excalibur diye rtx4060 16gb ramli laptop almak yerine rtx4050 8gb ramlı laptop almak saçmalık olur.