Excaliburun masaüstü karşılığı

Az biraz sakin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
782
RTX 2070

İ7 10750h

16gb ram

240Hz ekran

Bunun masaüstü karşılığı nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yardımcı olabilecek yok mu yav tahmin istiyoz

Son düzenleme:
RTX 2070

İ7 10750h

16gb RAM

240Hz ekran

Bunun masaüstü karşılığı nedir?

Yardımcı olabilecek yok mu yav tahmin istiyoruz
RTX 2060,16 GB RAM ve 240 hz ekran.İşlemcinin karşılığını bulamadım.Tahmin bu emin değilim.

RTX 2060,16 GB RAM ve 240 hz ekran.İşlemcinin karşılığını bulamadım.Tahmin bu emin değilim.
RTX 2070 Max-Q yani küçük boyutlu laptoplarda kullanılan ekran kartı 1660 super ile aynı performansa sahip hemen hemen :D

RTX 2070 diye milletin eline veriyorlar o zaman vay be
Hocam rtx 2070 kocaman kart sen onu incecik yapıp laptopa sokmaya çalıştığın zaman aşırı bir performans düşüşü oluyor, laptop olduğundan daha fazla ısındığı için de ondan bile tam verim alamıyorsunuz. O yüzden oyun için laptop önermiyoruz.

1660 Ti diye düşünmüştüm ben :(

Bakalım alınca yazicam sonuçları
Hocam super ile Tİ arasında 5 fps fark var hadi Tİ olsun.

Hocam rtx 2070 kocaman kart sen onu incecik yapıp laptopa sokmaya çalıştığın zaman aşırı bir performans düşüşü oluyor, laptop olduğundan daha fazla ısındığı için de ondan bile tam verim alamıyorsunuz. O yüzden oyun için laptop önermiyoruz.
Peki benim dün DA-SİSTEM2 yi alana kadar i5 5200u ve gt 920m 8gb ram ve 15 inch ekranda csgo lem olmama ne demeli bu arada şimdi düşündüm laptopa baya sövdüm cidden oyun için kötü seçim

Peki benim dün DA-SİSTEM2 yi alana kadar i5 5200u ve gt 920m 8gb RAM ve 15 inch ekranda csgo lem olmama ne demeli bu arada şimdi düşündüm laptopa baya sövdüm cidden oyun için kötü seçim
Aynen öyle, laptop üniversite için falan alınır taşınması kolay olsun diye o kadar. Onun haricinde mantıksız.

Son düzenleme:
Geri