Exvega koltuk alınır mı

Sağlam ve kaliteli bir şey arıyorsanız buraya bakın.

Zio koltuk alınmaz xdrive ve hawk varken
Bunu da almak için sormadım ztn piyasada görünce kaliteli olup olmadığını öğrenmek için sordum
Anladım ama almicaksan gereksiz konuya giriyo bilgin olsun.

Çok çirkin bu koltuklar ya kim tasarladı bunları. Xprime almıştım ben memnunum.

Hocam hiç uğraşmayın böyle şeyler ile alacaksanız kaliteli ürün alın sonradan başınız ağrımasın arkadaşım'da böyle yaptı ucuz diye aldı koltuk sabit durmuyor ve çok rahatsız ediyormuş dikkat edin bence

Exvega dan 26.10.2022 tarihinde koltuk sipariş verdim. Koltuk çok kez mail ve aramamın sonunda 28.11.2022 de bana ulaştı ulaştı ama alt mekanizması yanlış gönderilmiş yan kapakları gönderilmemişti montajını gerçekleştiremedim. Hemen o gün mail atıp aradım bana eksik parçaları göndereceklerini söylediler. Tabi onların gelmesi de 10.01.2023 ü buldu (40 günden fazla) neyse tamam güzel geldiler montajlarım 26.10.2022 de aldığım koltuğa 10.01.2023 de oturdum, ama bitmedi birkaç saat oturduktan sonra koltuğun altı mekanizmanın bağlı olduğu yer yamuldu ve sırtı artık yukarı kalkmıyor, mekanizma kilitlenmesi bozuldu sürekli yatıp kalkıyor. Neyse bende 15 Ocakta mail attım attığım günden beri arıyorum ve beni sürekli erteliyorlar. Diyeceğim o ki bu exvega markasını tavsiye etmem benim bu yaşadıklarımı inanın yaşarsınız

Geri