- En İyi Cevap
- 26
- Reaksiyon skoru
- 30,781
7 gün denedikten sonra ücreti almak zorunlu mu yoksa 7 gün sonra almak istersek mi alıyoruz ?Acun Ilıcalı'nın dijital platformu "Exxen" açıldı, 7 gün ücretsiz deneme var. Ne düşünüyorsunuz?
Exxen
Türkiye’nin dijital platformu EXXEN! EXXEN’de her gün yeni içerikler ve sürpriz formatlar sizleri bekliyor.www.exxen.com
Telefon numarası da istiyor ama.Sürekli yeni hesap açıp izleyecekler olucak![]()
akrabalarımın numarasını girerim (!)Telefon numarası da istiyor ama.
Bana boş geliyor. Bünyesine yotuberları almış...Acun Ilıcalı'nın dijital platformu "Exxen" açıldı, 7 gün ücretsiz deneme var. Ne düşünüyorsunuz?
Exxen
Türkiye’nin dijital platformu EXXEN! EXXEN’de her gün yeni içerikler ve sürpriz formatlar sizleri bekliyor.www.exxen.com
O zaman denemenin bı manası kalmaz ki deneme denk deneyip begnersen almak begnmesen iptal etmektir7 gün denedikten sonra ücreti almak zorunlu mu yoksa 7 gün sonra almak istersek mi alıyoruz ?
Genelde öyle oluyor o yüzden sordumO zaman denemenin bı manası kalmaz ki deneme denk deneyip begnersen almak begnmesen iptal etmektir
Ben yapamadim 7 gün ucretsiz diyor ama kart bilgileri istiyor 10 tl verince 7 gün ucretsoz olmuyor kiSürekli yeni hesap açıp izleyecekler olucak![]()