öğretmenleri falan okula çağrıyolar görüyorum her sabah okul araba doluyor büyük ihtimalle açıcaklarBence açılır yeter artık evde otura otura yazı yazmayı unuttum eskiden okul açıkken yani hep cs oynamak oyun oynamak istiyorum ama artık eskisi gibi hevesli değilim sizce eylül ayında okullar açıldır mı ? bana sorarsanız açılır. değişik bir sistem yaparkar özel okullar başladı zaten
Eger. 1 öğrencide virüs varsa 10 larca 100 lerce e insana virus bulasacaktir. İnsanlari bu riske atacakları ni dusunmuyorum.Bence açılır yeter artık evde otura otura yazı yazmayı unuttum eskiden okul açıkken yani hep cs oynamak oyun oynamak istiyorum ama artık eskisi gibi hevesli değilim sizce eylül ayında okullar açıldır mı ? bana sorarsanız açılır. değişik bir sistem yaparkar özel okullar başladı zaten
Gerçekten sadece günlük 1300 vaka çıktığına mı inanıyorsunBilim kurulunun söylediğine göre günlük 150000 test sayısında 1500 vaka ve altı çıkarsa okullar açılmaya müsait olurmuş, şuan 100000 testte 1300 vaka çıktığını düşünürsek okulların açılması şuan çok zor.
Sağlık her şeyden önemlidir lise yılları ne güzel geçiyo ben evde oturuyorummuş da muş muş sen olayın ciddiyetinde değilsin anlaşılan.Böyle nereye kadar milletin lise yılları ne güzel geçiyo ben evde oturuyorum Yazı yazamıyorum il dönem öğrendiklerimi unutacam allah lgs ve üniversite sınavına girecek akadaşlara yardım etsin ben uzaktan eğitimde bir bir şey anlamıyorum
Ne saçmalıyorsun neymiş olayın ciddiyeti mimi çıktığından beri adamakıllı dışarı çıkmıyorum bilip bilmeden insanları yargılamayınSağlık her şeyden önemlidir lise yılları ne güzel geçiyo ben evde oturuyorummuş da muş muş sen olayın ciddiyetinde değilsin anlaşılan.
O şekilde konuşan bir insanı yargılamadan edemiyorum madem bilinçlisiniz günlük vakanın 1300 olmadığını çok iyi biliyorsunuzdur ayrıca sıkılmış olabilirsiniz ancak bilinçli bir insansanız okulların açılmasını istemeniz çok garip.Ne saçmalıyorsun neymiş olayın ciddiyeti mimi çıktığından beri adamakıllı dışarı çıkmıyorum bilip bilmeden insanları yargılamayın
Ama oha ya olmaz bu nasıl la deget ! Aga bu hareketi virüs yokken de yapmazsın diğer türlü mikropta var yav bu ne ama yaAçılır kapanır .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geçen bir adam yerden bulduğu maskeyi takmış böyleleri varken zor .
Marta kadar açılması imkansız, açsalar bile max 2 haftaya kapatırlarBence açılır yeter artık evde otura otura yazı yazmayı unuttum eskiden okul açıkken yani hep cs oynamak oyun oynamak istiyorum ama artık eskisi gibi hevesli değilim sizce eylül ayında okullar açıldır mı ? bana sorarsanız açılır. değişik bir sistem yaparkar özel okullar başladı zaten
Ona seminer deniyor her sene oluyor .Öğretmenler hazırlık gibi bir şey yapıyoröğretmenleri falan okula çağrıyolar görüyorum her sabah okul araba doluyor büyük ihtimalle açıcaklar
Senin yaptığın insanları düşüncülerine göre vatan haini ilan edenlerden bir farkı yokSağlık her şeyden önemlidir lise yılları ne güzel geçiyo ben evde oturuyorummuş da muş muş sen olayın ciddiyetinde değilsin anlaşılan.
Ben okullar açılsınmı dedim ? Sadece sıkıldığımı dile getirdimO şekilde konuşan bir insanı yargılamadan edemiyorum madem bilinçlisiniz günlük vakanın 1300 olmadığını çok iyi biliyorsunuzdur ayrıca sıkılmış olabilirsiniz ancak bilinçli bir insansanız okulların açılmasını istemeniz çok garip.