Neler Yeni

Eylülde okullar açılır mı ?

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Açacağız diye verdikleri tarihler özel okullar için beyler. :D
Nedenini siz daha iyi biliyorsunuz. :)
Sınıfları bile ayarlamışlar sınıfları dağıtıp kişi saysını düşürmüşler

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Bence açılır yeter artık evde otura otura yazı yazmayı unuttum eskiden okul açıkken yani hep cs oynamak oyun oynamak istiyorum ama artık eskisi gibi hevesli değilim sizce eylül ayında okullar açıldır mı ? bana sorarsanız açılır. değişik bir sistem yaparkar özel okullar başladı zaten
öğretmenleri falan okula çağrıyolar görüyorum her sabah okul araba doluyor büyük ihtimalle açıcaklar

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,250
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Bence açılır yeter artık evde otura otura yazı yazmayı unuttum eskiden okul açıkken yani hep cs oynamak oyun oynamak istiyorum ama artık eskisi gibi hevesli değilim sizce eylül ayında okullar açıldır mı ? bana sorarsanız açılır. değişik bir sistem yaparkar özel okullar başladı zaten
Eger. 1 öğrencide virüs varsa 10 larca 100 lerce e insana virus bulasacaktir. İnsanlari bu riske atacakları ni dusunmuyorum.

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Bilim kurulunun söylediğine göre günlük 150000 test sayısında 1500 vaka ve altı çıkarsa okullar açılmaya müsait olurmuş, şuan 100000 testte 1300 vaka çıktığını düşünürsek okulların açılması şuan çok zor.
Gerçekten sadece günlük 1300 vaka çıktığına mı inanıyorsun

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Benim annem öğretmen. Ve bir toplantıda açılmayacağı söylenmiş.

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Böyle nereye kadar milletin lise yılları ne güzel geçiyo ben evde oturuyorum :cry: Yazı yazamıyorum il dönem öğrendiklerimi unutacam allah lgs ve üniversite sınavına girecek akadaşlara yardım etsin ben uzaktan eğitimde bir bir şey anlamıyorum
Sağlık her şeyden önemlidir lise yılları ne güzel geçiyo ben evde oturuyorummuş da muş muş sen olayın ciddiyetinde değilsin anlaşılan.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Sağlık her şeyden önemlidir lise yılları ne güzel geçiyo ben evde oturuyorummuş da muş muş sen olayın ciddiyetinde değilsin anlaşılan.
Ne saçmalıyorsun neymiş olayın ciddiyeti mimi çıktığından beri adamakıllı dışarı çıkmıyorum bilip bilmeden insanları yargılamayın

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Ne saçmalıyorsun neymiş olayın ciddiyeti mimi çıktığından beri adamakıllı dışarı çıkmıyorum bilip bilmeden insanları yargılamayın
O şekilde konuşan bir insanı yargılamadan edemiyorum madem bilinçlisiniz günlük vakanın 1300 olmadığını çok iyi biliyorsunuzdur ayrıca sıkılmış olabilirsiniz ancak bilinçli bir insansanız okulların açılmasını istemeniz çok garip.

Kayrae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Kayra
tatil yapıp amaaaan herkes yapıyor ne olacak? diyenler keşke öğrencileri anlasalar artık

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Vakalar 1.500 üstüne çıktı bence açılmaz çünkü iyiye gitmiyor nasıl açsınlar ? Açmak demek günde + kaç bin vaka
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açılır kapanır .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçen bir adam yerden bulduğu maskeyi takmış böyleleri varken zor .
Ama oha ya olmaz bu nasıl la deget ! Aga bu hareketi virüs yokken de yapmazsın diğer türlü mikropta var yav bu ne ama ya

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Marta kadar açılması imkansız, açsalar bile max 2 haftaya kapatırlar

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
öğretmenleri falan okula çağrıyolar görüyorum her sabah okul araba doluyor büyük ihtimalle açıcaklar
Ona seminer deniyor her sene oluyor .Öğretmenler hazırlık gibi bir şey yapıyor

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Senin yaptığın insanları düşüncülerine göre vatan haini ilan edenlerden bir farkı yok
O şekilde konuşan bir insanı yargılamadan edemiyorum madem bilinçlisiniz günlük vakanın 1300 olmadığını çok iyi biliyorsunuzdur ayrıca sıkılmış olabilirsiniz ancak bilinçli bir insansanız okulların açılmasını istemeniz çok garip.
Ben okullar açılsınmı dedim ? Sadece sıkıldığımı dile getirdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,455
Üyeler
163,500
Son üye
cihatderler
Top Bottom