Neler Yeni

Eylülde okullar açılır mı ?

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Açılmaz bu gidişle.Sokakta görüyorum herkes maskeyi çıkarmış geziyor elini kolunu sallaya sallaya.Eskiden her yerde polisler vardı şimdi onlarda yok herkeste bir rahatlık oluştu.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Hocam diyelim ki yalan (bilemem yalan olup olmadığını) normalde günlük 10k vaka var sen dışarı çıkar mısın tek merak ettiğim bu cevaplarsan sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben gerçek olduğunu düşünmüyorum komşumuz hemşire mersindeyiz hastaneler dolu diyor
tabii ki çıkmam şu an bile acil bir şey olmadığı sürece çıkmıyorum ki çıksam bile maske takıyorum elimi ya yıkıyorum ya da dezenfekte ediyorum.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Ben yalan söylüyor veya söylemiyor demiyorum ama küçücük bir ilçeden bu kadar vaka çıkıyorsa illeri düşünemiyorum tatil yerlerini görmüşsünüzdür mutlaka bu kadar kalabalık olmasına rağmen 1300 vaka hiç mantıklı gelmiyor.
Sen çini gördün mü? admalar iç içe havuz partisi yapıyorlar buradada vurdum duymazlar maskeyi burnunun altına vs takıyorlar

Beren

80+ Gold
Vakalar 1.500 üstüne çıktı bence açılmaz çünkü iyiye gitmiyor nasıl açsınlar ? Açmak demek günde + kaç bin vaka
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama oha ya olmaz bu nasıl la deget ! Aga bu hareketi virüs yokken de yapmazsın diğer türlü mikropta var yav bu ne ama ya
Twitter'da videosu vardı galiba

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1

ulaasbcc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ulaş Biçici
Instagram
https://www.instagram.com/ulaasbcc/?hl=tr
Steam
https://steamcommunity.com/id/lquad/
Twitter
ulaasbcc
Facebook
uls.lqd
Discord
LquadD | Ulaş#2183
Aman çok umurumda değil, orada da uyuyorum evde de uyuyorum, ilk günler yeni insanlar olacağı için yadırgasalarda sonra 2 sene boyunca yalnız kalacağım.
kanka sence de yalnız kalmanın sebebi uyuman değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,398
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom