Mutlaka daha fazladır .Herkesden haberdar olamazlarGerçekten sadece günlük 1300 vaka çıktığına mı inanıyorsun
Mutlaka daha fazladır .Herkesden haberdar olamazlarGerçekten sadece günlük 1300 vaka çıktığına mı inanıyorsun
Yoo vatan hainliğiyle ne alakası aklımdan bile geçmedi.Senin yaptığın insanları düşüncülerine göre vatan haini ilan edenlerden bir farkı yok
Ben okullar açılsınmı dedim ? Sadece sıkıldığımı dile getirdim
yani demek istediğim okul olur eğer okulları açmıcaklarsa niye seminere gitsinlerOna seminer deniyor her sene oluyor .Öğretmenler hazırlık gibi bir şey yapıyor
Gerçekten inanıyor musun 1300 vaka olduğuna.Bilim kurulunun söylediğine göre günlük 150000 test sayısında 1500 vaka ve altı çıkarsa okullar açılmaya müsait olurmuş, şuan 100000 testte 1300 vaka çıktığını düşünürsek okulların açılması şuan çok zor.
22000 nüfuslu bir ilçede yaşıyorum 2 gün önce 350 kişiyi test yapmışlar yaklaşık 30 pozitif vaka çıktığı söyleniyor bakın küçük bir ilçeden bahsediyorum sadece 22000 nüfusluHe sağlık bakanıda bize yalan söyleyecekti sebebi ? -eeee işte çok vaka olursa ülke karışır jddhshajdj
30 vaka olduğu söyleniyor cidde sağlık bakanlığı yalan mı söyleyecek neden yalan söylesin ?22000 nüfuslu bir ilçede yaşıyorum 2 gün önce 350 kişiyi test yapmışlar yaklaşık 30 pozitif vaka çıktığı söyleniyor bakın küçük bir ilçeden bahsediyorum sadece 22000 nüfuslu
Bende istemiyorum zaten ama onlara gitmek zorunlu galibayani demek istediğim okul olur eğer okulları açmıcaklarsa niye seminere gitsinler
coronaya yakalananların yeniden yakalanma durumu gibi bir haber okumuştum. Israr ederlerse açarlarBence açılır yeter artık evde otura otura yazı yazmayı unuttum eskiden okul açıkken yani hep cs oynamak oyun oynamak istiyorum ama artık eskisi gibi hevesli değilim sizce eylül ayında okullar açıldır mı ? bana sorarsanız açılır. değişik bir sistem yaparkar özel okullar başladı zaten
Ben yalan söylüyor veya söylemiyor demiyorum ama küçücük bir ilçeden bu kadar vaka çıkıyorsa illeri düşünemiyorum tatil yerlerini görmüşsünüzdür mutlaka bu kadar kalabalık olmasına rağmen 1300 vaka hiç mantıklı gelmiyor.30 vaka olduğu söyleniyor cidde sağlık bakanlığı yaşan mı söyleyecek neden yalan söylesin ?
Hocam diyelim ki yalan (bilemem yalan olup olmadığını) normalde günlük 10k vaka var sen dışarı çıkar mısın tek merak ettiğim bu cevaplarsan sevinirimHe sağlık bakanıda bize yalan söyleyecekti sebebi ? -eeee işte çok vaka olursa ülke karışır jddhshajdj
Hocam ben gerçek olduğunu düşünmüyorum komşumuz hemşire mersindeyiz hastaneler dolu diyorBen yalan söylüyor veya söylemiyor demiyorum ama küçücük bir ilçeden bu kadar vaka çıkıyorsa illeri düşünemiyorum tatil yerlerini görmüşsünüzdür mutlaka bu kadar kalabalık olmasına rağmen 1300 vaka hiç mantıklı gelmiyor.