Hocam ezan kutsaldır. Kur-an gereksiz at gitsin demek gibi bir şey bu. Ya da namaz saçma salla gitsin gibi.Kimliğe ne bakıyorsunuz efendim.
Müslümanım diye çoğuda fake müslüman.
En azından belli saatlerde okunmasın ne olur ki akşam namazını.tvde,takvimden,telden takip etse.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Forumda din ile ilgili tartışmanın herhangi bir kuralı var mı bilmiyorum, ben basit bir düşünceyle yaşıyorum. Benim görüşüme göre tanrı varsa bile bunu ölene kadar bilmeyeceğim ve müslüman arkadaşlara cevap olması açısından tanrı varsa bile bu "Allah" adı altında Kuran-ı Kerim'de yazdığı şekilde olmak zorunda değil.Ben niye değişiyim ki halimde memnun daha iki kelimeyi ve demokrasi ne Bilmiyorlar gelip tartışıyorlar neyse sen beni anladıysan teşekkür ederim.
Zaten teist= kendi dini hariç herşeye uydurma der. Ateist= tüm dinlere uydurma der fark bu.
Hahahahhahaha gece gece koptum eyw.Anlama kabiliyetin yok sanırsam.
Alıntıyı görüntüle
En sonki ankette Türkiyenin takımı hangi oranla tutuluyor onun cevabı bu.
BJK sadece %16 iken geriye kalan %84 ü etkilemeye hakkı yok çünkü azınlık.
Fakat siz %16 bile değil %10luk bir azınlık oluğundan bizim dinimize saygı gösterip göz yumman lazım
Cevap veremediğin yerde hahahah diyip kaç yaşındasın sen diyip sorullara cevap verecek bir aklınızın olmadığınız gördük malesef tartışmalarda böyle mızıtıp kaçan çocuklar gibisin forumdan öğrenmen gereken çok şey var iyi günlerHahahahhahaha gece gece koptum eyw.
Kaç yaşındasın sen ? Hahahahahahaah
Ezan ve Kuran-ı Kerim Müslümanlık için kutsaldır, buna bir itirazımız yok. Arkadaş müslüman olmadığı için rahatsız oluyor, kısacası bu onun için kutsal değil.Hocam ezan kutsaldır. Kur-an gereksiz at gitsin demek gibi bir şey bu. Ya da namaz saçma salla gitsin gibi.
Biz günde 5 defa ateist olun vs. Diye bağırmıyoruz. (Nokta)Eğer saygıddan bahsediyorsan sen diğer 75 milyonun dinine saygı duyup kulak yum saygı bekleme sen saygı göster az olan kişi sizsiniz siz saygı göstermelisiniz
Bu arada Kartalda yaşıyorum günde 3 kere Kilise ile cami karşılıklı düet yapıyorBen de senin gibi düşünüyorum ve saçma buluyorum. Ezan saatlerini yazan(takvim gibi bişiydi sanırım) kağıtlar var. Çok isteyen onlara bakabilir. Ben bir ateistim ve çaprazımızdaki cami yüzünden sabahları küçük bi uyanma evrem oluyor.
Ülkemizin bir dini olmamasına rağmen kiliselerin çan çalmayıp camilerin ezan okuması bana hem garip hem adaletsizce geliyor. Bence okunmamalı, en azından sadece öğlen ve bayram namazlarında okunmalı
Hala yaş soruyor ya.Hahahahhahaha gece gece koptum eyw.
Kaç yaşındasın sen ? Hahahahahahaah
Hahahahahahahhaha anladım ABİİCevap veremediğin yerde hahahah diyip kaç yaşındasın sen diyip sorullara cevap verecek bir aklınızın olmadığınız gördük malesef tartışmalarda böyle mızıtıp kaçan çocuklar gibisin forumdan öğrenmen gereken çok şey var iyi günler
Boş yapıyorsun dostum sadece kendi düşüncemi söyledim, muhtemelen klasik ergenlerdensin o yüzden sana cevap vermicem.Objektif olmayıp beni bozmaya çalışarak Yavuz Sultan Selim veya Fatih Sultan Mehmet olmuyorsun