Realhas the Great
80+ Gold
BananeSaçmaaaaaaaaa
Sınıfın çoğunluğu kız diye voleybol oynamam.
BananeSaçmaaaaaaaaa
Diğer din mensuplarının sayısı düşündüğünüzün aksine 8-9 milyondan fazladır. Ayrıca diğer din mensuplarını Türklükten uzaklaştırarak "azınlık" olarak tanımlamanız sizin ayıbınızdır.Farkındayım anlmadığın üzere anlatayım verdiği kıyaslamanın saçma olduğunu ve yanlış olduğunu söylüyorum.
Zaten çoğu kişi müslüman olduğu için kimse sana zorla müslüman ol namaz kıl demez.Sınıfın çoğunluğu kız diye voleybol oynamam.
Kimse sana voleybol oyna demiyor zaten dostum anlamıyor musun? Ezanın anlamı namaz kıl demek seni kimse namaz kılmaya zorlamıyor ama sen çoğunluk voleybol oynuyorsa sende onları gördün nü sesini çıkarmayacaksın onların oyununa karışmayacaksın.Saçmaaaaaaaaa
Ayıp falan yok ortada neyin kafası buDiğer din mensuplarının sayısı düşündüğünüzün aksine 8-9 milyondan fazladır. Ayrıca diğer din mensuplarını Türklükten uzaklaştırarak "azınlık" olarak tanımlamanız sizin ayıbınızdır.
Tamam doğru bu ama ezan bir namaz çağrısıdır bunu biliyorsun demi?Zaten çoğu kişi müslüman olduğu için kimse sana zorla müslüman ol namaz kıl demez.
Senin gibi örnek verecek olursak çoğunluk voleybol oynarken sen oynamazsan onları izlersin.
Hayır etmezdim.Mahhalenizde bir düğün olsa gece hemen şikayet edersiniz değil mi?
Ben niye değişiyim ki halimde memnun daha iki kelimeyi ve demokrasi ne Bilmiyorlar gelip tartışıyorlar neyse sen beni anladıysan teşekkür ederim.@M.ALTN İlk mesajımda da belirttiğim üzere, bu arkadaşlar da bahsettiğim "sözde müslüman" grubuna üye. Toplumda kendilerini müslüman olarak tanıtır ve diğer insanları hor görerek kavga ederler, hatta üstüne üstelik Türk olmadığımızı varsayarak bizi "azınlık" olarak görürler. Fakat aslında onlar da bizim gibi müslümanlığın hiç bir farzını yerine getirmeyen, bizimle aynı şekilde yaşayan insanlardır. Türkiye'nin genel problemi budur ve bu yüzden din üzerinden yolsuzluk oranı çok yüksektir. Bu arkadaşlarla tartışmanın bir anlamı yok. Ne onlar değişir, ne biz.
Hahahahahahajja yazık kafanaHayır etmezdim.
Anlama kabiliyetin yok sanırsam.Tamam doğru bu ama ezan bir namaz çağrısıdır bunu biliyorsun demi?
İstemiyorum dedikçe ısrarla günde 5 kere bir Ateistde namaz dayatmak ne kadar doğru saygı bu?
Ben sana hergün gellan COME TO BJK DİYİP taciz etsem olur mu?