EZGLOBAL CS GO HİLESİ

okkrr

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
73
ARKADAŞLAR BUGÜN REKABETÇİ DUST 2 REKABETÇİ GİRDİM KARŞIMA 5TÜRK GELDİ SIRASIYLA STEAM PROFİLLERİNİ BIRAKICAM CHAT KISMINDAN www.ezglobal.com HİLE LİNKİNİ BIRAKIP DURUYOLAR 16-4 YENİLDİK TABİ ÜSTÜNE DALGA GEÇİYOLAR KÜFÜR EDİP SİNİRİMİ BOZDULAR BİDE BİTANE KOD ATIP DURDULAR HERAHLDE HİLENİN AKTİVE KODU BUYRUN SİZ BAKIN
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ss

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    113.7 KB · Hit: 239
2'si 0 lvl zaten. Birinin profili gizli. Diğer 2'si de temiz gibi görünmüyor. Profillerinden bile belli hile oldukları. Ben hile olduğuna emin olduğum insanları takibe alıp ne zaman ban yiceklerine falan bakıyorum hep. Bunları reportlayıp takibe aldım 2 tanesinden eminim bakalım ne zaman ban yicekler.

CS&GO'nun hile koruması o kadar zayıf ki.

büyük ihtimalle hile zaten ezglobal türkiyede çok kullanılıyor legit oynamışlardır fpl c olması imkansız

Capslock kapatın lütfen.

5.2. EZGLOBAL YAZILIM'UN HAK VE YÜKÜMLÜLÜKLERİ
Bu program, bahsedilen oyunda kendinizi eğitmeniz ve/veya oyunun özelliklerini test etmek için, çevrimdışı oyunlarda kullanılmak üzere hazırlanmıştır. Çevrimiçi oyunlarda, herhangi bir oyun eklentisi kullanmak kesinlikle yasaktır. Oyun yayıncıları tarafından herhangi bir oyun eklentisi kullandığı tespit edilen oyun kullanıcılarının hesapları askıya alınabilir ya da kapatılabilir. Bu durumdan kaynaklanabilecek her türlü maddi veya manevi kayıptan programın yapımcıları, yayıncıları ve yöneticileri sorumluluk kabul etmez.

Adamlar kendi sözleşmelerinde bile söylüyor :D Bunlar anca youtuberlara reklam verip kendini satmaya çalışır. Sitelerinde girdiğinde ana sayfada sergilenen yorumların bile sahte olduğunu çok rahat anlayabilirsiniz. Hile kullananlar aptaldır ama bu hileyi kullanan gerçekten ve gerçekten aptalın önde gidenidir.

Geri